Dintrun anumit motiv un server mi-a suspendat contul si iam cerut baza de date intreaga! Problema este ca, cand am uploadat tot siteul nu mai apar imaginile la atasamente! Chestia asta mi sa mai intamplat demult si nu am putut sa o rezolv! Dar acum ce pot face? V-ati mai intalnit cu asa ceva?
Eu inteleg ca ai schimbat hostul, daca nu este asa, solutia data de mine poate fi eronata.
Diferenta intre descarcare prin cPanel si FTP e urmatoarea:
- la cPanel descarci baza de date, in care e stocata calea catre imaginile atasate si nu atasamentul in sine;
- la FTP descarci structura fizica a forumului, inclusiv fisierele atasate referite de baza de date;
Solutia: Daca ai un backup al structurii fizice, vezi unde sunt stocate atasamentele si urca-le pe noul server, daor folderul unse sunt pastrate atasamentele. Desigur inainte de a face ceva, ar trebui sa faci un backup complet (fisiere + BD).
corect, din cpanel poti face un backup complet
Daca ti-au creat alt cont, e posibil ca adresa absoluta a atasamentelor sa nu mai fie aceasi pe server . Atasamentele exista fizic pe server ? Din link-ul dat de tine nu-mi dau seama, e posibil ca permisiunea pentru vizitatori sa nu permita descarcarea atasamentelor.
Problema poate fi cauzata calea absoluta pe server, in vechiul cont calea a fost memorata in baza de date. Aceasta cale nu mai coincide cu calea actuala (ai un nou cont la host). Pentru atasamentele puse curent , dupa schimbarea contului ai aceeasi problema ? Presupun ca nu.