modul adv rewrite
modul adv rewrite
Deci am instalat modul adv rewrite mod dar nu sunt sigur ca am facuto bn pentru ca imi da eroarea 404 cand incerc o categorie stiti ce pot face?
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Poate au şi alţi membrii aceaşi problemă, întreabă aici şi dacă ştiu o să răspund.Mitiq scrie:Muzet pls da add la n3rz0r_cs apoi imi dai ignorevreau doar sa ma ajuti la ceva:P!
De exemplu dacă în fişierul de instalare spune să modifici viewtopic_body.tpl aflat în root\templates\subSilver descarci din nou arhiva phpBB pe care o foloseai, de exemplu phpBB 2.0.23 şi iei fişierul viewtopic_body.tpl, îl urci pe FTP şi nu o să mai ai probleme.
Aşa faci cu toate fişierele modificate, înainte trebuia să faci un backup, dacă ai, urci fişierele la locul potrivit şi o să revină la normal.

- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Titlu topicului a fost modificat
In regulametul forumului scrie:
In regulametul forumului scrie:
Titlul unui topic trebuie să fie clar şi relevat pentru toţi utilizatorii, nu folosiţi nume de topicuri de genul: "Urgent!", "Eroare...", "Important", "Ajutor!", interjecţii, prescurtări, cuvinte de argou sau expresii neconcludente. Exemple de titluri de topic bune: "Imi da eroare de TABLE FULL la autentificare", "Nu pot restaura baza de date".