modul adv rewrite

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Mitiq
Utilizator înregistrat

modul adv rewrite

Mesaj de Mitiq »

Deci am instalat modul adv rewrite mod dar nu sunt sigur ca am facuto bn pentru ca imi da eroarea 404 cand incerc o categorie stiti ce pot face?
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Urci din nou fişierele nemodificate.
Mitiq
Utilizator înregistrat

Mesaj de Mitiq »

Muzet pls da add la n3rz0r_cs apoi imi dai ignore ;) vreau doar sa ma ajuti la ceva:P!
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Mitiq scrie:Muzet pls da add la n3rz0r_cs apoi imi dai ignore ;) vreau doar sa ma ajuti la ceva:P!
Poate au şi alţi membrii aceaşi problemă, întreabă aici şi dacă ştiu o să răspund.
De exemplu dacă în fişierul de instalare spune să modifici viewtopic_body.tpl aflat în root\templates\subSilver descarci din nou arhiva phpBB pe care o foloseai, de exemplu phpBB 2.0.23 şi iei fişierul viewtopic_body.tpl, îl urci pe FTP şi nu o să mai ai probleme.
Aşa faci cu toate fişierele modificate, înainte trebuia să faci un backup, dacă ai, urci fişierele la locul potrivit şi o să revină la normal. :)
Mitiq
Utilizator înregistrat

Mesaj de Mitiq »

Nu sunt bot sa sti eu am nevoie la ajutor pentru instalarea adv mod rewrite nu reusesc cu htacces cred sau nush ca tot facusi bine si...:( deci plss da add
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Titlu topicului a fost modificat

In regulametul forumului scrie:
Titlul unui topic trebuie să fie clar şi relevat pentru toţi utilizatorii, nu folosiţi nume de topicuri de genul: "Urgent!", "Eroare...", "Important", "Ajutor!", interjecţii, prescurtări, cuvinte de argou sau expresii neconcludente. Exemple de titluri de topic bune: "Imi da eroare de TABLE FULL la autentificare", "Nu pot restaura baza de date".
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”