Activare page header
Activare page header
Vreau si eu sa activ page header-ul sa-mi apara in panoul administratorului.
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Banuiam, scuze.Am mai cerut ajutorul pe un forum si ca sa nu fie spam m-am grabit.
Daca stii, la forumurile myforum in panoul administratorului apar 2 campuri: "header" si "footer" unde poti introduce scripturi(scritul de la trafic.ro,ceas,calendar this kind of shit).Doar ca, la forumurile proprii(instalate manual)nu ai aceste campuri in panoul administratorului.Stiu ca ele sunt admin_page_header.php dar nu vreau asa, ci ceva mai usor ca la myforum.
Merci, sper ca acum ai inteles!
Daca stii, la forumurile myforum in panoul administratorului apar 2 campuri: "header" si "footer" unde poti introduce scripturi(scritul de la trafic.ro,ceas,calendar this kind of shit).Doar ca, la forumurile proprii(instalate manual)nu ai aceste campuri in panoul administratorului.Stiu ca ele sunt admin_page_header.php dar nu vreau asa, ci ceva mai usor ca la myforum.
Merci, sper ca acum ai inteles!

- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Din ce am înţeles foloseşti phpBB 2 şi vrei ca în Panoul Administratorului să ai două căsuţe, footer şi header în care să adaugi coduri şi să le arate pe forum.
Am văzut acum ceva timp un mod făcut de CaTaNhA care face exact acelaşi lucru.
Nume: Header & Footer Simple Edit
Autor: CaTaNha
Descriere: Cu ajutorul acestui mod puteti sa adaugati un cod html / javascript in header si footer.
Version: 1.0.3
Topic original şi link de download găseşti aici.
Am văzut acum ceva timp un mod făcut de CaTaNhA care face exact acelaşi lucru.
Nume: Header & Footer Simple Edit
Autor: CaTaNha
Descriere: Cu ajutorul acestui mod puteti sa adaugati un cod html / javascript in header si footer.
Version: 1.0.3
Topic original şi link de download găseşti aici.