As dori sa stiu daca se poate customiza e-mail-urile trimise ca notificari pentru PM-uri si subscriptii la thread-uri.
In mod default, atunci cand un utilizator primeste un e-mail acesta are titlul "Nu ai specificat subiectul e-mailului" (respectiv "No e-mail subject specified."), cu toate ca in continutul e-mail-ului se specifica titlul (subiectul) mesajului privat pentru care a venit notificarea. As vrea ca acest titlu sa dea si titlul e-mailului.
Aceiasi problema o am si pentru e-mail-urile de notificare la thread-urile subscrise. As vrea ca titlul sa fie titlul thread-ului. Ce poate?
Si o a doua problema legata de acelasi lucru: aceste e-mail-uri de notificare contin doar link-uri. Se poate, macar in cazul notificarilor de PM ca acestea sa contina si mesajul in sine (sau macar inceputul lui)?
Multumesc pentru ajutor.
schimbare e-mailuri de notificare (PM si subscriptii)
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- PN_Otelul
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
intri in language/ro/email ... si acolo sunt toate fisierele care iti sunt necesare
๏̯͡๏ BB Codes + ๏̯͡๏ Support în limba română
Bine, de asta m-am prins si singur. Ce nu s-au prins cei care au facul localizarea in limba romana e ca acele fisiere au un FORMAT. Unele incep asa:
Cei care au localizat fisierele ce le foloseam au inlocuit cuvantul "Subject" cu "subiect".
Din momentul asta s-a dus. Parser-ul nu mai gaseste pe linia aia ce asteapta, asa ca toate email-urile ajung sa nu mai aiba subiect.
Trebuie sa ramana cuvantul SUBJECT acolo.
Asa sunt fisierele localizate pe care le-am dat jos acuma de pe phpbb.com.
Cod: Selectaţi tot
Subject: New private message has arrived
Subiect: Ati primit un nou mesaj privat
Trebuie sa ramana cuvantul SUBJECT acolo.
Subject: Ati primit un nou mesaj privat.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Fisierul e corect (privmsg_notify.txt)
Fisirele de limba: dload.php?action=category&cat_id=47
*
Subject: Aţi primit un nou mesaj privat
Salut {USERNAME},
Aţi primit un nou mesaj privat de la "{AUTHOR_NAME}" în contul dumneavoastră de la "{SITENAME}" cu următorul subiect:
{SUBJECT}
Puteţi să vedeţi noul dumneavoastră mesaj privat folosind următoarea legătură:
{U_INBOX}
Aţi cerut să fiţi anunţat dacă se întâmplă acest lucru, nu uitaţi că puteţi întotdeauna să alegeţi să nu fiţi anunţat dacă primiţi mesaje noi prin schimbarea setării corespunzătoare din profilul dumneavoastră.
{EMAIL_SIG}
*
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel php: Mediu
Ai o varianta mai veche a fisierelor de limba romana, foloseste-le pe ultimele de aici din sectiunea de Download. Poti sa zici exact ce fisier de la phpbb.com ai intalnit asa? Am verificat cateva si par OK.cilu scrie:Bine, de asta m-am prins si singur. Ce nu s-au prins cei care au facul localizarea in limba romana e ca acele fisiere au un FORMAT. Unele incep asa:Cei care au localizat fisierele ce le foloseam au inlocuit cuvantul "Subject" cu "subiect".Cod: Selectaţi tot
Subject: New private message has arrived
Din momentul asta s-a dus. Parser-ul nu mai gaseste pe linia aia ce asteapta, asa ca toate email-urile ajung sa nu mai aiba subiect.Cod: Selectaţi tot
Subiect: Ati primit un nou mesaj privat
Trebuie sa ramana cuvantul SUBJECT acolo.Asa sunt fisierele localizate pe care le-am dat jos acuma de pe phpbb.com.Cod: Selectaţi tot
Subject: Ati primit un nou mesaj privat.