Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Ultima oară modificat 21-Iun-2008, 18:58:54 de către Sp1K3, modificat 1 dată în total.
Inregistreaza-te pe www.eXpert-Zone.Ro ! Cuupa de CS 5 vs 5 premii mari!(dommenii/servere/admine) mai multe detalii intra pe www.eXpert-Zone.ro !!!!
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: Cum fac!!???
Hai mă că deja asta sunt copilării, sunt problemele voastre, le rezolvaţi la un suc sau pe messenger. Dacă ne-am rezolvat toţi conflictele aici nu s-ar mai numi Romanian phpBB online community.Sp1K3 scrie:Un tepar cam dus de cap i-a schimbat parola la un cont de Administrator de pe forumul meu acuma ma ameninta ca imi sterge forumu!
Ce ma fac!?
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Nivel php: Experimentat
Ţi-am răspuns în celălat topic, văd că ai mai deschis încă două între timp.ionutz scrie:Muzet hai te rog ajutama ...nu il lua in seama pe ala...stiu ca se poate creea un nou administrator din baza de date,sau sa ii schimb parola ,dar nu stiu cum se face,te rog daca ai putea sa ma ajuti:(
Văd că nu postezi pentru a cere ajutor ci pentru a te certa cu Madalin_Assul, e problema voastră.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Ce te-ai gandit ? Daca ai postat aiurea la 3.0.x Functionare,te-ai gandit sa postezi si la 3.0.x Cum pot sa ... ?
viewtopic.php?t=12548&start=0
SPAM
viewtopic.php?t=12548&start=0
SPAM
spiridusu e plecat in vacanta !
Inregistreaza-te pe www.eXpert-Zone.Ro ! Cuupa de CS 5 vs 5 premii mari!(dommenii/servere/admine) mai multe detalii intra pe www.eXpert-Zone.ro !!!!
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da