Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Sp1K3
Utilizator înregistrat

Mesaj de Sp1K3 »

Ultima oară modificat 21-Iun-2008, 18:58:54 de către Sp1K3, modificat 1 dată în total.
Inregistreaza-te pe www.eXpert-Zone.Ro ! Cuupa de CS 5 vs 5 premii mari!(dommenii/servere/admine) mai multe detalii intra pe www.eXpert-Zone.ro !!!!
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Re: Cum fac!!???

Mesaj de Muzet »

Sp1K3 scrie:Un tepar cam dus de cap i-a schimbat parola la un cont de Administrator de pe forumul meu acuma ma ameninta ca imi sterge forumu! :|
Ce ma fac!?
Hai mă că deja asta sunt copilării, sunt problemele voastre, le rezolvaţi la un suc sau pe messenger. Dacă ne-am rezolvat toţi conflictele aici nu s-ar mai numi Romanian phpBB online community.
ionutz
Utilizator înregistrat

Mesaj de ionutz »

Muzet hai te rog ajutama ...nu il lua in seama pe ala...stiu ca se poate creea un nou administrator din baza de date,sau sa ii schimb parola ,dar nu stiu cum se face,te rog daca ai putea sa ma ajuti:(
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

ionutz scrie:Muzet hai te rog ajutama ...nu il lua in seama pe ala...stiu ca se poate creea un nou administrator din baza de date,sau sa ii schimb parola ,dar nu stiu cum se face,te rog daca ai putea sa ma ajuti:(
Ţi-am răspuns în celălat topic, văd că ai mai deschis încă două între timp.
Văd că nu postezi pentru a cere ajutor ci pentru a te certa cu Madalin_Assul, e problema voastră.
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Ce te-ai gandit ? Daca ai postat aiurea la 3.0.x Functionare,te-ai gandit sa postezi si la 3.0.x Cum pot sa ... ?
viewtopic.php?t=12548&start=0

SPAM
spiridusu e plecat in vacanta !
Sp1K3
Utilizator înregistrat

Mesaj de Sp1K3 »

Inregistreaza-te pe www.eXpert-Zone.Ro ! Cuupa de CS 5 vs 5 premii mari!(dommenii/servere/admine) mai multe detalii intra pe www.eXpert-Zone.ro !!!!
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da

Mesaj de Shadow of Wishes »

Subiect inchis pentru lipsa de tema specifica. Sp1K3 nu uita sa mai citesti si regulamentul.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”