-= ForuM =-
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-= ForuM =-
www.craiova-zone.myforum.ro Tutoriale Counter-strike Programe Pc etc ... intrati si o sa vedeti

Eu ..............Tot eu
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Mallzebuth
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.2
- Server: UNIX/Linux
Cred ca are ceva pe acolo si nu e frumos: "Hack Zone". Si am mai gasit...
"Messiah este un trojan foarte puternic,care dispune de un numar mare de optiuni.
Eu il recomand ! merge superb cu Bytes Modification si Spider Binder 1.2"
Si apoi urma link-ul de download.
"Messiah este un trojan foarte puternic,care dispune de un numar mare de optiuni.
Eu il recomand ! merge superb cu Bytes Modification si Spider Binder 1.2"
Si apoi urma link-ul de download.

Descoperă - Plăcerea de a cunoaşte http://www.descopera.org
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- lsdcrew
- Utilizator înregistrat
- Versiune: -
- Server: Windows
Mda, altu... bravo oricum! E un început!
Momentan ceea ce vrei tu să faci este defapt un forum pentru grupul tău de prieteni, pentru un forum de "categorie grea" momentan nu eşti pregătit. Situaţia ta financiară cum este (sau a părinţilor) ? Trebuie să ai nişte cunoştinţe pentru a pune pe picioare un forum, atât ca popularitate cât şi ca design.Flav1us scrie:www.craiova-zone.myforum.ro Tutoriale Counter-strike Programe Pc etc ... intrati si o sa vedeti
Am observat că mai nou tinerii adolesceniţi (10-17 ani) joacă Counter-Strike foarte mult, se cred (majoritatea) atât de inteligenţi şi interesanţi încât vor să facă un veveve cu tutoriale de cs şi... evident, photoshop. Este un început (nu spun dacă e bun sau nu), eu îţi urez succes, dar, dacă vei continua cu site-uri ca myforum.ro care generează automat forumul după completarea unui formular nu vei avansa, vei sta în loc. Pa!
Mai corect de atat nu se poate spune.Nici un om criticat aici nu ar trebui sa se supere.Foloseste energia pentru a genera ceva deosebit. Forumuri de astea cu tutoriale de photoshop sau cu subiect central cs sunt cu gramada, si daca il mai faci si pe myforum nu ai nici o sansa.Gustul pentru phpbb l-am capatat si eu tot pe un astfel de forum , insa satisfactia e imensa dupa fiecare reusita.