Probleme Grup-Nou

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Seawolf
Utilizator înregistrat

Probleme Grup-Nou

Mesaj de Seawolf »

Am facut un grup nou si i-am dat permisiunile FULL access la o categorie .Toate bune si frumoase pana cand pun un user in acel grup.Culoarea userului este culoarea grupului dar nu are acces la moderator panel , nu poate sa editeze\stearga topicuri etc ... La fel mi se intampla si cand fac pe altcineva ADMIN ca si mine ( am bifat si optiunea Founder si nu merge )
Stie cineva ce ar putea fi?
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

pai in primul rand rankul de fondator nu ii asigura unui membru drepturi depline, ci doar acces complet in panoul de administratie. daca nu ai facut modificari la grupul "administratori" adauga-l in acel grup (nu este necesar ca grupul sa fie implicit pentru acel membru). Ai de asemenea grija ca sa nu se supra scrie permisiunile ( sa-ti dau un exempu: grupul "inregistrat" nu are acces la categoria x, iar grupul y are. tu daca ai membru "z" ce apartine ambelor grupuri apar conflicte(sau se supra sriu permisiunile-nu mai stiu exact ce se intampla), de aceea trebuie sa fi atent la ceea ce faci.
geo
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”