Eternyty-Graphix
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Eternyty-Graphix
Este un Forum
Tutoriale PhotoShop,Couter-Strike, Si altele
Mai multe detalii...
www.eternyty-graphix.ro
Tutoriale PhotoShop,Couter-Strike, Si altele
Mai multe detalii...
www.eternyty-graphix.ro
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
-
- Utilizator înregistrat
Nu e vorba ca-mi convine sau nu, insa daca tot cumperi un domeniu ar trebui sa te gandesti la un nume decent. Oricum, bafta si la mai multi utilizatori.starsss scrie:pai eternity exista deja si am hotarit asa ce nu iti convine ceva??epic scrie:nu mi-o lua in nume de rau insa corect se scrie eternity, nu eternyty.
Cam cati useri crezi ca vei avea comportandu-te asa? Omul a avut placerea sa isi exprime parerea cand putea pur si simplu sa ignore topicul tau.Atitudinea asta de macho te face sa pierzi .De exemplu eu nu dau click pe linkul de la tine.starsss scrie:pai eternity exista deja si am hotarit asa ce nu iti convine ceva??epic scrie:nu mi-o lua in nume de rau insa corect se scrie eternity, nu eternyty.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Nu toate scrie suntem la inceput !!! cind voi erati la inceput nimeni nu vb asaspiridusu_l1 scrie:Bannerul e frumusel.
Tema destul de draguta.
Scrie in categ "No posts".
Am facut si un hosting de imagini
http://eternyty-photoshare.ro/
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat