Could not connect to smtp host : 65 : No route to host

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
NKVader
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de NKVader »

DEBUG MODE

Line : 111
File : /forum/includes/smtp.php

Am incercat cu mai multe conturi pe servere ce suporta SMTP.Aceasi eroare,incep sa disper.In versiunea 2.0.5 mergea.Acum am pus 2.0.8 si nu mai merge.Forum instalat de la 0,cu baza de date noua.Ce este gresit?
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

ia legatura cu cei care iti ofera spatiu si cere-le datele de conectare la SMTP-ul local.
NKVader
Utilizator înregistrat

Datele sunt scrise perfect.

Mesaj de NKVader »

Cand aveam versiunea 2.0.5 mergea perfect cu un cont pe Home.ro.Acum nu mai merge,intampinadu-ma duios cu eroarea mai sus mentionata...Am stres toata baza de date cu PHPAdmin,am facut alta si am instalat din nou curat 2.0.8 Pachet Full.Apoi am pus limba romana.Toate bune si frumoase...Cand un nou user apasa Trimite,in loc de Cont creat...bla bla...Zice ce zice.Am cheltuit o zi si nici un rezultat.Acum am terminat de instalat a doua oara forumul(tot de la 0);nu mai stiu ce sa fac...As vrea 2.0.8 dar cred ca pana la urma o sa revin la 2.0.5 :( Zi-mi si mie un server SMTP k-lumea.Care stii tu ca merge cu 2.0.8.Cine stie?Poate rasare becul si la mine pe chelie....Thanks! :lol:
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5

Mesaj de mihaitza »

NKVader
Utilizator înregistrat

Citit...ore intregi...ma dor ochii...

Mesaj de NKVader »

Cautat,citit...citit...cautat.Cautare pe categorii,cu termeni fara...Arata-mi tu un mesaj similar si cate litere contine atatea poze cu soacra mea goala i-ti dau.Acum lasand gluma,te rog sa-mi arati si mie o problema similara.Ori eu nu sunt unde trebuie,ori cineva a postat ceva pe o alta categorie.Ai idee cat dureaza sa cauti prin fiecare mesaj,post?Si am cautat.Nu vreau sa lungesc discutii inutile doar din comoditatea de a cauta si citi.Am incercat cu 3 conturi (home.ro , softhome.net , HotPOP.com ) si nu merge.Gresesc eu ceva?Sau trebuie sa iau toate conturile de SMTP de pe net la incercat?De ce nu gaseste calea spre host,adica spre serverul de mail.Prin telnet ma conectez bine mersi,outlock merge,eudora merge,pegasus merge.Toti clientii mei de mail aduc si trimit mail prin aceste conturi ca si cum ar fi in reteaua locala.Unde scrie...Sunt orb... :shock: Se pare ca nu vad luminita aia... :(
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

ImagineCăutare

Date necesare într-un mesaj

Sugestie: Presupun că eşti pe un hosting gratuit... încearcă unul contra-cost.
NKVader
Utilizator înregistrat

Presupui gresit.

Mesaj de NKVader »

Forumul se afla pe adresa www.nkvader.net .Este hosting platit pe Yahoo.Web Hosting Professional.Dispun si de server de mail si smtp acolo.Din motive de securitate nu pot folosi acel SMTP de pe yahoo.Cum de mergea pe 2.0.5 si pe 2.0.8 nu merge.Instalarea a descurs fara probleme din prima.Am folosit PHPAdmin la crearea bazei de date,si logandu-ma cu yroot am creat un user cu toate drepturile pentru aceasta baza de date.

Ce am...
PHPBB v.2.0.8 in limba romana si engleza
MySQL 3.23.49 pe server cu phpMyAdmin 2.5.0
Nici un MOD instalat
Un stil subSilver si unul facut de BMan1 si modificat de mine

Ce nu am...rabdare
:roll:
Ultima oară modificat 20-Mai-2004, 20:26:00 de către NKVader, modificat 1 dată în total.
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

De ce nu ai folosit installerul inclus în phpbb?
NKVader
Utilizator înregistrat

Normal ca l-am folosit.

Mesaj de NKVader »

Altfel cum as fi instalat forumul.Prima data,dupa ce am facut baza de date,(INAINTE de a crea pe server directorul,apoi dezarhiva forumul acolo) si scriind adresa/director forum a aparut install.Am pus tot acolo ce trebuia pus si apoi a zis ca e totul ok.Am sters ce era de sters /Istall /Contrib si apoi am intrat cu admin si al facut ce se poate vedea pe acolo.Vreau si eu sa aduc omenire acolo sa discutam si noi chestii faine,ca in toate forumurile interesante.
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

Ai verificat dacă contul SMTP folosit la forumul 2.0.5 mai este activ?
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”