google bot
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
google bot
Ziceti-mi si mie cei care stiti cam cat se castiga din googleadsense pls mult!
- lsdcrew
- Utilizator înregistrat
- Versiune: -
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Îţi dai seama că niciun câştig /an cum vrei tu, nu se aseamănă cu altul, nimeni nu are vizitatori în acelaşi timp, sau vizitatori interesaţi de reclamele google. Fă un mic calcul, vezi cât se ia /click în mare câţi vizitatori vei avea care vor intra pe reclamele respective şi faci nişte calcule, aşa în mare.
- Mallzebuth
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.2
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Eu am luat intre 2 centi si 1.80 $. Anunturile in engleza se platesc mai bine. Asa ca, daca vrei sa faci bani din google adsense, fa-ti un site in engleza, sau fa si o versiune in engleza.
Site-ul pe care am anunturile este in romana. Eu iau cam 10 - 20 $ pe luna. Deci.. mai nimic, dar sunt buni. Macar platesti hosting-ul cu banii aia.
(sau iti ajung de o bere la sfarsit de saptamana).
Site-ul pe care am anunturile este in romana. Eu iau cam 10 - 20 $ pe luna. Deci.. mai nimic, dar sunt buni. Macar platesti hosting-ul cu banii aia.

Descoperă - Plăcerea de a cunoaşte http://www.descopera.org