mod pentru subsiler2 - phpbb3.0- vizualizea argum. recente
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- leobugg
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
mod pentru subsiler2 - phpbb3.0- vizualizea argum. recente
Eu am cautat da nu am gasit acest subiect.
Am nevoie de un mod care sa ma ajute sa bag in partea dreapta a forumului cele mai noi discutii.
Am gasit odata pe forumul celor de la phpbb.com ceva bun dar era pentru prosilver si oricum am pierdut linkul si nu reusesc sa regasesc situl de unde il aveam.
Era un site german. Vad ca nu functioneaza am tot incercat dar browserul imi zice ca nu reusest sa intre pe situl asta german.
Daca stie cineva ceva de vreun mod care sa ma ajute chiar si daca nu imi baga in automatic in partea dreapta a forumului..dar sa fie pt subsilver2 - phpbb3.0
Mersi
Am nevoie de un mod care sa ma ajute sa bag in partea dreapta a forumului cele mai noi discutii.
Am gasit odata pe forumul celor de la phpbb.com ceva bun dar era pentru prosilver si oricum am pierdut linkul si nu reusesc sa regasesc situl de unde il aveam.
Era un site german. Vad ca nu functioneaza am tot incercat dar browserul imi zice ca nu reusest sa intre pe situl asta german.
Daca stie cineva ceva de vreun mod care sa ma ajute chiar si daca nu imi baga in automatic in partea dreapta a forumului..dar sa fie pt subsilver2 - phpbb3.0
Mersi
Nimic nu e imposibil!
- leobugg
- Utilizator înregistrat
m-am uitat dar nu am gasit nimic. Unica e cea pt phpbb2 adica link-ul de mai sus.
Mai ma uit da nu am gasit nimic care sa se cheme asa, si nici intr-un alt mod care sa ma ajute cu ceea ce am nevoie eu.
Ma-m uitat si pe phpbb.com am gasit cvea dar nu sunt prea sigura ca e bun.
Vreau sa incerc da nu prea sunt optimista.
Mai ma uit da nu am gasit nimic care sa se cheme asa, si nici intr-un alt mod care sa ma ajute cu ceea ce am nevoie eu.
Ma-m uitat si pe phpbb.com am gasit cvea dar nu sunt prea sigura ca e bun.
Vreau sa incerc da nu prea sunt optimista.
Nimic nu e imposibil!
- leobugg
- Utilizator înregistrat
Deci voiam ceva identic cu prima pagina din acest forum, partea dreapta unde se vede o tabella separata cu "Noutati" si "Discutii recente".
Partea aia ma intereseaza cum o pot baga si eu pe forumul meu.
Acum il am il localhost deci incerc un pic diverse moduri, da n-am gasit nimic ca ceea ce am spus.
Multam
Partea aia ma intereseaza cum o pot baga si eu pe forumul meu.
Acum il am il localhost deci incerc un pic diverse moduri, da n-am gasit nimic ca ceea ce am spus.
Multam
Nimic nu e imposibil!