Multi Forum

Discuţii libere referitoare la forumul phpBB şi comunitatea phpBB Romania.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
VarcoAlex
Utilizator înregistrat

Multi Forum

Mesaj de VarcoAlex »

Vreau sa imi deschid un site de forum hosting dar am nevoie de script.Am mihailism multi forum dar nu stiu daca va mai funtiona daca updaptez phpbb 3.00 la 3.0.2.
Exista vreo versiune free a unui script multi forum pentru phpbb 2?
wayn3
Utilizator înregistrat

Mesaj de wayn3 »

asta am cautat si eu ca disperatu.... :( nu am gasit ninica fain....Si in plus la mihalism te trimite direct sa faci forum.... :( ar fi fain daca ar fi ceva gen noua.org sau myforum.ro ...
SuSa
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de SuSa »

Poi daca ai host de calitate si cu 2 baze de date se poate face simplu. Faci un portal cu serviciile oferite, pe host un folder unde instalezi forumul de suport si unul unde instalezi scriiptul de la mihalism.
Sylver Cheetah 53
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.14
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Multi Forum

Mesaj de Sylver Cheetah 53 »

VarcoAlex scrie:Vreau sa imi deschid un site de forum hosting dar am nevoie de script.Am mihailism multi forum dar nu stiu daca va mai funtiona daca updaptez phpbb 3.00 la 3.0.2.
Exista vreo versiune free a unui script multi forum pentru phpbb 2?
Tu îţi pui întrebarea de la 3.0.0 la 3.0.2, dar ar trebui să ştii că deja se lucrează la 3.1 şi chiar 3.2, deşi sunt deocamdată la faza de proiect. PhpBB 3.2 probabil că va oferi posibilitatea administratorilor principali să impună restricţii serioase celorlalţi admini... încă se discută despre asta. :D
My Forum ||►My Blog ||►My MODs
Mîndru că sînt ateu!
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre phpBB”