Defapt sunt mai multe probleme carora nu le-am putut da de cap.
Prima in ACP (left frame):
Parse error: syntax error, unexpected T_FOR in /home/nuteintereseaza/public_html/forum/admin/admin_forums.php on line 1155
Iar a doua cand incerc sa intru intr-un forum:
Parse error: syntax error, unexpected T_IF in /home/nuteintereseaza/public_html/forum/viewforum.php on line 167
Problema Simple Subforums MOD
- 53rg1u
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu e nimic gresit..e vechea problema cu { } banuiesc...in liniile alea e un if si un for..nu ati citit intreaga eroare ?
P.S. Am instalat multe mod-uri,Quick Reply banuiesc ca ar putea sa fie..eh..Color Groups?...si cam atat care sa aiva legatura cu viewtopic.php si vieforum.php,si cu admin_forums.php nici unu
P.S. Am instalat multe mod-uri,Quick Reply banuiesc ca ar putea sa fie..eh..Color Groups?...si cam atat care sa aiva legatura cu viewtopic.php si vieforum.php,si cu admin_forums.php nici unu

- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Se poate să fie de la Color Groups, fiindcă afişează în topicuri culoarea userului şi dacă nu greşesc arată şi cine vizitează topicul respectiv, astfel apare şi acolo culoarea. Repune fişierele nemodificate şi încearcă din nou să instalezi. Versiunea MODificării este compatibilă cu versiunea phpBB pe care o foloseşti ?53rg1u scrie:Nu e nimic gresit..e vechea problema cu { } banuiesc...in liniile alea e un if si un for..nu ati citit intreaga eroare ?