BCommunity.us

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Utilizator înregistrat

BCommunity.us

Mesaj de Good »

lucram pe vBulletin de acum :) www.bcommunity.us
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Si era greu sa rogi un moderator sa iti mute topicul asta aici ? Asa,mai bine ai facut unul nou,nu ? :roll:
spiridusu e plecat in vacanta !
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

si nu puteti sa faceti o conversie?
geo
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Myky »

megeo scrie:si nu puteti sa faceti o conversie?
Nu. Am decis ca mai bine este sa plecam de la zero. Este mai bine. :)
Utilizator înregistrat

Mesaj de Good »

Era foarte mult spam pe fostul forum :D IAR SPIRIDUSULE IA MAI DATEN CA... SPANAC de aici... ce te FU... MANANCA pe tine ce fac eu. AM INTELES NU ITI PLACE FORUMUL NU MAI POSTA
Ralf
Utilizator înregistrat

Mesaj de Ralf »

Nu iti convine, nu mai deschide topicuri afaceristule. Nu ai tu dreptul sa comanzi cine participa la subiect si cine nu. Si usor cu capslocku ala ca nu intimidezi pe nimeni. Fara suparare dar asta nu e o interventie prea buna de la cineva care vrea sa ajute pe altii... si o sa te cam dai cu capul in comunitatea aia de pustime nu prea inteligenta. Daca de acum cedezi, nu iti fa planuri prea mari.
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Myky »

Ralf scrie:Nu iti convine, nu mai deschide topicuri afaceristule. Nu ai tu dreptul sa comanzi cine participa la subiect si cine nu. Si usor cu capslocku ala ca nu intimidezi pe nimeni. Fara suparare dar asta nu e o interventie prea buna de la cineva care vrea sa ajute pe altii... si o sa te cam dai cu capul in comunitatea aia de pustime nu prea inteligenta. Daca de acum cedezi, nu iti fa planuri prea mari.
Bai. Pustime putin inteligenta esti tu. Ai grija cu vocabularul ca nu prea imi place cum vorbesti. Nu, nu comanda nimeni cine participa sau nu la discutii, dar e liber sa isi exprime parerea. Cum decurge comunitatea? Asta nu e treaba ta, deoarece nu participi. Multumesc.
Ralf
Utilizator înregistrat

Mesaj de Ralf »

Nu a intrebat nimeni cum decurge comunitatea voastra, voi dati cu gura pe aici si sunt liber sa particip la discutie deoarece sunt membru aici. Ar fi bine ca tu sa ai grija cu vocabularul pentru ca e clar ca nu m-am referit la cineva anume. E treaba ta daca te simti. E treaba mea daca particip la subiectele de pe acest forum. Cat despre cat de inteligent sunt eu, nu ma intereseaza in niciun caz parerea ta. Citeste de mai multe ori o replica pentru ca vad ca ai probleme si nu intelegi prea bine.
sebisebixxl
Utilizator înregistrat

Mesaj de sebisebixxl »

BHA COPILE ! MAI LASA-MA ! SI TU TE CREZI WEBMASTER MAH ! ? TU PRICEPI CA ESTE IN VERSIUNE BETA ? SI INCA LUCREZ LA EL ? CAND O SA AI 4 ANI DE WEBMASTER`IT ATUNCI SA COMENTEZI SI SA FACI CRITICI!. SI SA NU MA IEI CU CAPS`LOCKU PE MINE PENTRU CA ASA SCRIU EU SI PE MESS SI PESTE TOT ! HAI PA!
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

Va place sa va spalati rufele in public ca sa vada lumea ca sunteti harnici?

va recomand http://www.phpbb.ro/privmsg.php?mode=post
geo
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”