BCommunity.us
BCommunity.us
lucram pe vBulletin de acum
www.bcommunity.us

- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Si era greu sa rogi un moderator sa iti mute topicul asta aici ? Asa,mai bine ai facut unul nou,nu ?

spiridusu e plecat in vacanta !
Nu iti convine, nu mai deschide topicuri afaceristule. Nu ai tu dreptul sa comanzi cine participa la subiect si cine nu. Si usor cu capslocku ala ca nu intimidezi pe nimeni. Fara suparare dar asta nu e o interventie prea buna de la cineva care vrea sa ajute pe altii... si o sa te cam dai cu capul in comunitatea aia de pustime nu prea inteligenta. Daca de acum cedezi, nu iti fa planuri prea mari.
- Myky
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Bai. Pustime putin inteligenta esti tu. Ai grija cu vocabularul ca nu prea imi place cum vorbesti. Nu, nu comanda nimeni cine participa sau nu la discutii, dar e liber sa isi exprime parerea. Cum decurge comunitatea? Asta nu e treaba ta, deoarece nu participi. Multumesc.Ralf scrie:Nu iti convine, nu mai deschide topicuri afaceristule. Nu ai tu dreptul sa comanzi cine participa la subiect si cine nu. Si usor cu capslocku ala ca nu intimidezi pe nimeni. Fara suparare dar asta nu e o interventie prea buna de la cineva care vrea sa ajute pe altii... si o sa te cam dai cu capul in comunitatea aia de pustime nu prea inteligenta. Daca de acum cedezi, nu iti fa planuri prea mari.
Nu a intrebat nimeni cum decurge comunitatea voastra, voi dati cu gura pe aici si sunt liber sa particip la discutie deoarece sunt membru aici. Ar fi bine ca tu sa ai grija cu vocabularul pentru ca e clar ca nu m-am referit la cineva anume. E treaba ta daca te simti. E treaba mea daca particip la subiectele de pe acest forum. Cat despre cat de inteligent sunt eu, nu ma intereseaza in niciun caz parerea ta. Citeste de mai multe ori o replica pentru ca vad ca ai probleme si nu intelegi prea bine.
-
- Utilizator înregistrat
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Va place sa va spalati rufele in public ca sa vada lumea ca sunteti harnici?
va recomand http://www.phpbb.ro/privmsg.php?mode=post
va recomand http://www.phpbb.ro/privmsg.php?mode=post
geo