Am incercat tot ce imi mia venit si miam dat seama ca eroarea e de la baza de date
Eroare la Raspuns
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Eroare la Raspuns
Cand incerc sa dau un Raspuns la un Subiect, se trimite normal acel Raspuns dar cand ma uit la raspuns il vad in fata subiectului.
Am incercat tot ce imi mia venit si miam dat seama ca eroarea e de la baza de date
Ultima oară modificat 29-Iul-2008, 21:25:26 de către iLLuSioN, modificat 1 dată în total.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Eroare
Prea putine detaliiiLLuSioN scrie:... dar cand ma uit la raspuns il vad in fata subiectului.
P.S. Schimba titlul topicului potrivit regulamentului
scuze pt numele subiectului.
Dar ce e asa de greu de inteles?
Cand raspund la un Subiect care sa zicem are 3 Raspunsuri, Raspunsul pe care il adaug eu apare inaintea Subiectului.
Dupa o schita ar venii asa:
Inainte sa adaug Raspuns:
Dupa ce adaug un Raspuns:
Sa imi spui daca intelegi
Cand raspund la un Subiect care sa zicem are 3 Raspunsuri, Raspunsul pe care il adaug eu apare inaintea Subiectului.
Inainte sa adaug Raspuns:
Cod: Selectaţi tot
1)Subiect: Eroare la Raspuns
2)Raspuns: Re:Eroare la Raspuns
3)Raspuns: Re:Eroare la Raspuns
4)Raspuns: Re:Eroare la RaspunsCod: Selectaţi tot
1)Raspuns: Re:Eroare la Raspuns
2)Subiect: Eroare la Raspuns
3)Raspuns: Re:Eroare la Raspuns
4)Raspuns: Re:Eroare la Raspuns
5)Raspuns: Re:Eroare la Raspuns-
beckham
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
mai bine fa un screenshotiLLuSioN scrie:scuze pt numele subiectului.
Inainte sa adaug Raspuns:Dupa ce adaug un Raspuns:Cod: Selectaţi tot
1)Subiect: Eroare la Raspuns 2)Raspuns: Re:Eroare la Raspuns 3)Raspuns: Re:Eroare la Raspuns 4)Raspuns: Re:Eroare la RaspunsSa imi spui daca intelegiCod: Selectaţi tot
1)Raspuns: Re:Eroare la Raspuns 2)Subiect: Eroare la Raspuns 3)Raspuns: Re:Eroare la Raspuns 4)Raspuns: Re:Eroare la Raspuns 5)Raspuns: Re:Eroare la Raspuns