Cine are instalat PHPBB pe Yahoo Web Hosting (platit)

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
NKVader
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Cine are instalat PHPBB pe Yahoo Web Hosting (platit)

Mesaj de NKVader »

Salut!
Daca ai instalat PHPBB pe serverul de la Yahoo,zi-mi si mie ce nume la bazele de date esistente ai.Inafara de MYSQL si PHPAdmin.Ma refer in mod special la cei ce au instalat PHPBB direct din panoul de control al contului de la rubrica Comunication.Valabil si pentru restul.Cu stima si reslpelt,unu'!
mitnick
Utilizator înregistrat

sal

Mesaj de mitnick »

eu am host de 350 Mb pe yahoo/... si am tot ce-mi trebuie.. si merge destul de bine,,, ce te=ar interesa?

concact me at webmaster@virus-lab.com si iti zic
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

http://smallbusiness.yahoo.com/bzinfo/p ... Panel.html
Communication Tools şi Web Site Add-Ons bănuiesc că spun totul :)

P.S Să nu devieze discuţia în altceva decât despre phpBB că va trebui închis subiectul :)
mitnick
Utilizator înregistrat

sal

Mesaj de mitnick »

BuGsY scrie:http://smallbusiness.yahoo.com/bzinfo/p ... Panel.html
Communication Tools şi Web Site Add-Ons bănuiesc că spun totul :)

P.S Să nu devieze discuţia în altceva decât despre phpBB că va trebui închis subiectul :)
salutare.. sunt cam nou...merci ca ai precizat tipul subiectelor...
NKVader
Utilizator înregistrat

Despre PHP si baza de date MSQL

Mesaj de NKVader »

Ma intereseaza in mod special structura bazei de date.Daca Yahoo creaza userul Yroot,de ce nu se poate conecta instalarea forumului la acest user.Tu ce useri ai?Nu mai reusesc sa instalez forumul PHP de la yahoo din comunication tools.Reusesc insa sa instalez orice versiune vreau,cu user facut de mine,doar ca cei de la Yahoo au ceva restrictii cred,pentru ca dupa instalarea forumului (indiferent de versiune)cand un user incearca sa se incrie apare mesajul No route to host.A se vedea viewtopic.php?t=1275&highlight=no+route+to+host .Mersic!
mitnick
Utilizator înregistrat

Re: Despre PHP si baza de date MSQL

Mesaj de mitnick »

NKVader scrie:Ma intereseaza in mod special structura bazei de date.Daca Yahoo creaza userul Yroot,de ce nu se poate conecta instalarea forumului la acest user.Tu ce useri ai?Nu mai reusesc sa instalez forumul PHP de la yahoo din comunication tools.Reusesc insa sa instalez orice versiune vreau,cu user facut de mine,doar ca cei de la Yahoo au ceva restrictii cred,pentru ca dupa instalarea forumului (indiferent de versiune)cand un user incearca sa se incrie apare mesajul No route to host.A se vedea viewtopic.php?t=1275&highlight=no+route+to+host .Mersic!
intri in phpmyadmin pe care l-ai instalat pe domeniul tau...de acolo trebuie sa dai la schimbarea parolei, dupa aceasta faza schimbi parola yroot-ului fara sa introduci vechea parola. Dupa ce ai schibat tot incearca sa instalazi forumul (ATENTIE! MAI BINE FA UN UPLOAD LA O VERSIUNE MAI NOUA) recomandat versiunile 2.0.7-2.0.8... yahoo dispune de phpbb dar e varza... contact webmaster@virus-lab.com
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”