[color=red]link sters[/color]

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
El
Utilizator înregistrat

[color=red]link sters[/color]

Mesaj de El »

Pagina de start: link sters ( upgradata )
Site: link sters
Forum: link sters

Acestea au fost facute azi :) si nu sunt prea multi useri ... dar vor fi curand. Site-ul nu a fost inscris in nici un motor de cautare pana acum ...

Cine vrea sa facem banner exchange sau link exchange sa spuna aici si astept pareri bune si rele in legatura cu site/forum/pagina de start ... :)

am impresia ca trebuie sa mai modific ceva ,dar numai stiu ce :? asa ca sper sa-mi spuneti voi :)
Ultima oară modificat 29-Iul-2008, 19:07:01 de către El, modificat 1 dată în total.
creaM
Utilizator înregistrat

Mesaj de creaM »

esti putin nesimtit ... pentru ca ai luat imaginea care o folosesc cei de la extreamcs numai ca tu iai pus acolo un banner verde ca sa nu se vada scrisu rusinos ca nu faceti voi cs original ...

CS nu mai este la moda .. ma refer la siteuri oricine face un site de cs nu va avea succes ... decat daca vine cu cv nou pt servere si care sa fie facut de el ... oricum succes la adunat booti ...
El
Utilizator înregistrat

Mesaj de El »

Am pus pagina de start de la extream pana gasesc eu una noua ... si daca tie nu-ti place asta nu inseamna ca nimanui nu-i place ,si app. se numesc useri nu boti ;)
creaM
Utilizator înregistrat

Mesaj de creaM »

nimanui nu ii palce cv ce nu e original ..
El
Utilizator înregistrat

Mesaj de El »

Tocmai asta ... eu chiar acum lucrez la Pagina de start ... si da stiam asta ;) .Ms de parere :)
cstrike_spider
Utilizator înregistrat

Mesaj de cstrike_spider »

nimanui nu ii place ceva ce este furat !
Ultima oară modificat 30-Iul-2008, 16:08:31 de către cstrike_spider, modificat 1 dată în total.
El
Utilizator înregistrat

Mesaj de El »

stiu asta ... :) dar totusi ... rezolv cu aia si totul este bine :D
creaM
Utilizator înregistrat

Mesaj de creaM »

cstrike_spider scrie:nimeni nu ii place ceva ce este furat !
Offtopic : sti sa scri?

on topic : forumul imi palce cat de cat:D
El
Utilizator înregistrat

Re: www.GenerationCS.com

Mesaj de El »

El scrie:Pagina de start: www.GenerationCS.com ( upgradata )
Site: www.GenerationCS.com/site
Forum: www.GenerationCS.com/forum

Acestea au fost facute azi :) si nu sunt prea multi useri ... dar vor fi curand. Site-ul nu a fost inscris in nici un motor de cautare pana acum ...

Cine vrea sa facem banner exchange sau link exchange sa spuna aici si astept pareri bune si rele in legatura cu site/forum/pagina de start ... :)

am impresia ca trebuie sa mai modific ceva ,dar numai stiu ce :? asa ca sper sa-mi spuneti voi :)
Pagina principala a fost uprgadata ;) ce parere aveti acum ? :D
FaNkY
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de FaNkY »

TEmplateul apartine ceor de la grafiks [.] ro , categoriile sunt copiat de pe extreamcs
Închis

Înapoi la “Forumuri”