Sugestii creare Site + Forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- SuKaRu
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Sugestii creare Site + Forum
Buna ziua ,
Am nevoie de ajutorul vostru .. vreau sa imi fac un site + forum dar nu prea stiu despre ce sa il fac , si credeam ca voi ma puteti ajuta . Daca stiti cateva idei , sugestii pentru crearea unui nou site sau forum care sa nu aiba concurenta asa de mare si sa aiba un succes garantat ! Va multumesc .. .
Am nevoie de ajutorul vostru .. vreau sa imi fac un site + forum dar nu prea stiu despre ce sa il fac , si credeam ca voi ma puteti ajuta . Daca stiti cateva idei , sugestii pentru crearea unui nou site sau forum care sa nu aiba concurenta asa de mare si sa aiba un succes garantat ! Va multumesc .. .
In curand!
-
- Utilizator înregistrat
adik daca avea o idee iti zicea ,a asa ca nu ai raspuns corect zicand : "pastreaz-o pentru tine"53rg1u scrie:[offtopic]Daca aveam vreo idee care sa aiba succes garantat crezi ca ti-o spuneam tie?[/offtopic]
Trecand la subiect ... as zice ca ceva WAREZ ar merge

Adik : Crack-uri , Cdkey-uri ,etc