Ba nu Merge

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
boogdan
Utilizator înregistrat

Ba nu Merge

Mesaj de boogdan »

Adica ce sa spun nu merge.. am aflat niste chestii in ultimile zile...
adika eu pot sa adaug la PAnoul Administratorului niste chestii beton gen..
Logs unde stocheazza toate chestiile pe care userii le fac pe forumul tau.. optiunie inexistenta in php`ul romanesc... asta ce ar mai fi Administrare utilizatori, care e da nu e completa, care contine Control restrictii , Users List shi sa nu mai spun de Attachments , care securizeaza spatiul alocat de utilizatori pt pozele lor... shi uploadul
PAna mea da de ce noi romanii suntem lasati pe afara ?!

Ce naba umblu de 2 zile sa caut cum sa instale un nerorocit de MOD cica.. shi in phpbb.com nu merge ca shtia explica pt avansati .. cica o faza tare la Installation Level : Easy Hahahaha shi e super greu .. doar una am vazut`o shi eu cu Intermediar nivelu da restu cica Easy .. EASY zic eu .. pai cu naiba.. da ma rog... cUM instlez un nerorocit de mod .. shi nu ma refer la un link pa phpbb.com unde imi zice cA`I ushor Vreau In ROMANA ! pas cu pas.. shi nu aiureli .. ce e esential. unde bag fisierele alea .. ce le fac cum le activez.. aja shi mai e o chestie mishto in phpbb.com zice aha http://area51.phpbb.com/phpBB22/viewtopic.php?t=12141 mai jos la instalation : 3) Visit the forum where the MOD(s) are to be installed, log in as an Administrator, and enter the Administration Panel.
4) Click on "Install MODs" under the "MOD Center" header in the left-hand-side panel.

pai unde naiba gasesc eu Mod Cnter in Panou Administartorului din forumul me ?! BaI nU`I cORECT !
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Îţi trebuie să ai instalat EasyMod pentru ca să ai acel câmp în ACP.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

boogdan scrie:Adica ce sa spun nu merge.. am aflat niste chestii in ultimile zile...
adika eu pot sa adaug la PAnoul Administratorului niste chestii beton gen..
Logs unde stocheazza toate chestiile pe care userii le fac pe forumul tau.. optiunie inexistenta in php`ul romanesc... asta ce ar mai fi Administrare utilizatori, care e da nu e completa, care contine Control restrictii , Users List shi sa nu mai spun de Attachments , care securizeaza spatiul alocat de utilizatori pt pozele lor... shi uploadul
PAna mea da de ce noi romanii suntem lasati pe afara ?!
esti foarte incoerent in problema pe care o expui ! nici macar titlul subiectului nu spune mare lucru !
esti suparat ca nu sunt instructiuni in limba romana ? asta pt. ca eventualii utilizatori ai acestui MOD nu au furnizat asa ceva. Fiind vorba de proiecte open-source (si nu numai), cel care a creat MOD-ul nu e obligat sa scrie instructiunile in toate limbile (asta in cazul in care le stie pe toate), ci pasionatii acestui MOD ar trebui sa colaboreze la aceasta munca si sa traduca instructiunile din limba respectiva in romana (ca un exemplu).

Si poate in viitorul apropiat o sa reusesti sa utilizezi cu succes acest MOD si o sa fii asa de incantat incat o sa te implici personal in acest tip de actiune (presupun si eu) si astfel o sa-l ajuti pe autorul MOD-ului.
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”