Functia mail() din PHP.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Functia mail() din PHP.
Nu reusesc sa transmit email dintr-un script PHP folosind functia mail(). Mesajul nu ajunge la destinatie cu toate ca utilizarea functiei nu-mi da nici o eroare. Parametrii cred ca ii setez corect, fiindca help-functiei este destul de clar, in php.ini am facut, zic eu, setarile cerute de Windows. Lucrez pe localhost sub IIS. Ce cauza ar putea fi?
Functia mail() din PHP
Setarile mele din php.ini sunt:
SMTP = localhost
smtp_port = 25
Error_reporting nu stiu de unde se dezactiveaza. Oricum pana sa merg pe firul Control Panel->Administrative Tools->IIS->Default SMTP Virtual Server->Properties->Acces->Relay si sa adaug in lista adresa 127.0.0.1 imi dadea eroare de Relay. O mai fi si altceva...
SMTP = localhost
smtp_port = 25
Error_reporting nu stiu de unde se dezactiveaza. Oricum pana sa merg pe firul Control Panel->Administrative Tools->IIS->Default SMTP Virtual Server->Properties->Acces->Relay si sa adaug in lista adresa 127.0.0.1 imi dadea eroare de Relay. O mai fi si altceva...
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
intrebare banala: ai smtp deschis?
daca da.. teoretic ar trebui sa mearga

Web design - http://www.ExtraDesign.ro
- Iuliu
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
De fapt serverul smtp trebuie sa-l afli de la ISP (Internet Service Provider), ceva de genul SMTP = mail.telstar-online.net, daca ISP-ul tau nu are asa ceva sau serverul lor smtp necesita autentificare, va trebuie sa te folosesti de o alternativa in loc de functia mail() prezenta in php.SMTP = localhost