Profile

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
zaien
Utilizator înregistrat

Profile

Mesaj de zaien »

Buna ziua .

Mi-am facut recent un forum phpBB 3 , si am si eu o problema cu aranjarea profilului userului . Am modificat viewtopic_body.html nimic . Am refacut iar fila viewtopic_body tot nimic. Am editato si modificat din localhost si acelasi rezultat.
Profilul arata cam asa :
Imagine

Si as vrea sa mut "rank title" deasupra lui "posts" ( si sa arate la fel ca la posts adica " ex: Rank : Admin " , iar avatarul sa il pun deasupra "rank_image" ( momentan "rank title si rank image" sunt deasupra avatarului ) in poza nu se vede avataru :d . Tema este Macinscott 3 ( sper ca nu se considera reclama). Sper ca intelegeti ceva :d .

Astept pareri.
Ps : m-am uitat in tot templateul de la tema , si la php-ul de la forum si n-am gasit.
zaien
Utilizator înregistrat

Mesaj de zaien »

Pare rau de dublu post da am rezolvat . Trebuia sa dau un refresh la sabloane :d.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”