1) Eu am instalat MODu`l Birthday MOD cu EasyMOD... merge sa setezi data de nastere si genul (feminim/masculin) dar jos la forum nu trebuie sa arate cand e ziua de nastere cea mai apropiata a unui user inregistrat pe forum?
2) Cum se numeste MOD`ul care iti spune ce utilizatori inregistrati au intrat/vizitat pe forum in ultimele 24 de ore ?
Astept raspuns. Va Multumesc!
Probleme Birthday MOD si intrebare legata de un MOD
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Probleme Birthday MOD si intrebare legata de un MOD
Recomand: Anunţuri şi prezentări de MODificări ->Last visit MODbLuEsHiFt scrie:2) Cum se numeste MOD`ul care iti spune ce utilizatori inregistrati au intrat/vizitat pe forum in ultimele 24 de ore ?
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Nivel phpBB: Experimentat
Ai modificat corespunzător fişierele .tpl ?bLuEsHiFt scrie:1) Eu am instalat MODu`l Birthday MOD cu EasyMOD... merge sa setezi data de nastere si genul (feminim/masculin) dar jos la forum nu trebuie sa arate cand e ziua de nastere cea mai apropiata a unui user inregistrat pe forum?
Astept raspuns. Va Multumesc!
Daca e sa fie vre-un fisier pe care sa nu il fi modificat cum trebuie acela ar fi index_body.tplbLuEsHiFt scrie:1) Eu am instalat MODu`l Birthday MOD cu EasyMOD... merge sa setezi data de nastere si genul (feminim/masculin) dar jos la forum nu trebuie sa arate cand e ziua de nastere cea mai apropiata a unui user inregistrat pe forum?
- teror
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
el a zis k a instalat cu EM atunci sigur le-a modificat
numai k dupa ce instalezi modul cu EM, trebuie sa mute in fisier .php (dak nu ma insel birthday_db_update.php - sau ceva de genu`) in directorul radacina ( /forum/birthday_db_update.php) apoi sa deschida un explorer si sa acceseze fisierul http://www.adresadelasite.ro/forum/birt ... update.php )
eu asa am facut si totul a fost ok
numai k dupa ce instalezi modul cu EM, trebuie sa mute in fisier .php (dak nu ma insel birthday_db_update.php - sau ceva de genu`) in directorul radacina ( /forum/birthday_db_update.php) apoi sa deschida un explorer si sa acceseze fisierul http://www.adresadelasite.ro/forum/birt ... update.php )
eu asa am facut si totul a fost ok