Inscrieti-va si nu veti regreta !

Intr-o zi de marti, noi am vorbit pe messenger despre transportul in comun. Dintr-odata, unul dintre ei s-a gandit sa faca un forum. Asa ca, pe data de 2 septembrie 2008, a luat nastere forumul Europe Transport. Primul utilizator inregistrat am fost eu.
Popul este chiar enervant.Etherfast scrie:Prea multe categorii pe index, popup enervant la fiecare incarcare de pagina. Istoria da cam aiurea
Intr-o zi de marti, noi am vorbit pe messenger despre transportul in comun. Dintr-odata, unul dintre ei s-a gandit sa faca un forum. Asa ca, pe data de 2 septembrie 2008, a luat nastere forumul Europe Transport. Primul utilizator inregistrat am fost eu.
Cod: Selectaţi tot
Dupa mine s-au mai inscris inca 36 useri. Momentan, avem 37 utilizatori inregistrati.
Si a cui e problema?:lol: E forumul tau (al vostru) ...Voi impreuna trebuie sa colaborati,sa conlucrati ...In primul rand trebuie sa va intelgeti;vad ca il numesti ironic ca fiind "destept"...Metrou Bombardier scrie:Nu eu am facut istoria forumului. Desteptul ala de Bogdan Popescu a facut-o.
Sunt doar realistMetrou Bombardier scrie:Esti prea nepoliticos q mine.
Din tot sufletul iti doresc.Metrou Bombardier scrie:O sa am un forum bun.
Rau si nepoliticos esti cu mine.spiridusu_l1 scrie:Si ce legatura are matei voineag cu transporturile ?! ( ma refer la link : http://www.mateivoineag.co.cc/ )![]()
![]()
Co.cc ...foarte mare investitia ca sa spui am facut rost de domeniu+host
Tema e jalnica.N-ai categorii.Ce inscrieri vrei ?!
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Google [Bot] și 7 vizitatori