Un host free din romania...
Un host free din romania...
Salutare. M-ar interesa un host gratis cu viteza buna in romania, trafic nelimitat (sau sa fie foarte mare), si in jur de 150-200 mb gazduire si sa nu aiba limitari pentru nici o extensie. Dupa cum v-ati prins, ma intereseaza pentru siteul meu, o sectiune download si viteza pe hostul meu este foarte mica. Stiu ca cererea mea este deloc modesta, imi poate implini cineva acest vis mirific?

- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Spiridusu multumesc ca incerci sa ma ajuti, dar de oferte si conturi activate la majoritatea firmelor din .ro m-am saturat. As dori un host pe care l-ati incercat, vreau sa stiu daca are tot ce am enumerat in primul post. Oferte se gasesc foarte multe pe net dar nicaieri nu am vazut la o firma de host sa spuna ca gazduieste orice extensie. Apropo, stie cineva ce se mai intampla cu evonet-ul? A fost inactiv destul de mult timp, dar acum vad ca siteul meu merge foarte bine la ei. Aveti idee daca au rezolvat probleme pe care le aveau cu hostul? Va multumesc.