Volei Valcea
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Volei Valcea
http://www.voleivalcea.ro - websiteul Asociatiei Judetene de Volei Valcea.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- Mallzebuth
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.2
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
CrisNetDesign, vad ca ai ceva clienti.. Scoti site-urile ca pe banda rulanta..
Arata binisor site-ul.

Arata binisor site-ul.
Descoperă - Plăcerea de a cunoaşte http://www.descopera.org
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
Design-ul lasa mult de dorit, arata ca si cum ar fi fost facut de un incepator.
Daca stam sa ne uitam la site-ul tau de mare designer observam faptul ca e un template. Ca sa imi demonstrezi ca nu am drepate, explica-mi urmatoarele chestii: de la ce vine CDATA din javascript si de ce dupa ce ai inchis </html> ai asa ceva: <!-- 1224015001 -->
Si daca oferi de asemenea servicii seo, la fel te sfatuiesc sa te lasi de meserie. La ce ii ajuta pe oamenii aia cu website de volei sa le faci reclama pe un forum ce se ocupa cu total altceva ? Lamureste-ma si pe mine ... pentru 3 vizitatori in plus ? E ok daca gandesti asa
Daca stam sa ne uitam la site-ul tau de mare designer observam faptul ca e un template. Ca sa imi demonstrezi ca nu am drepate, explica-mi urmatoarele chestii: de la ce vine CDATA din javascript si de ce dupa ce ai inchis </html> ai asa ceva: <!-- 1224015001 -->
Si daca oferi de asemenea servicii seo, la fel te sfatuiesc sa te lasi de meserie. La ce ii ajuta pe oamenii aia cu website de volei sa le faci reclama pe un forum ce se ocupa cu total altceva ? Lamureste-ma si pe mine ... pentru 3 vizitatori in plus ? E ok daca gandesti asa

-
- Utilizator înregistrat
Raspuns
Pe mine ma intereseaza proiectele si rezultatele finale si nu realizarea de siteuri la care sa pierd timpul degeaba cu realizarea elementelor grafice.
Succes cu proiectele tale.
Succes cu proiectele tale.
-
- Utilizator înregistrat
Raspuns
Ba da, Flowers, stiu.
Insa gasesc foarte putin timp pentru asemenea detalii. Se va rezolva azi aceasta problema.
Pe mine ma intereseaza mai mult sa functioneze componentele ( in special cel de SEO ) si sa nu existe diferente prea mari de afisare intre IE 6 si restul browserelor, caci mai toate modulele folosesc acum Mootools si PNG uri, ca butoane.
Insa gasesc foarte putin timp pentru asemenea detalii. Se va rezolva azi aceasta problema.
Pe mine ma intereseaza mai mult sa functioneze componentele ( in special cel de SEO ) si sa nu existe diferente prea mari de afisare intre IE 6 si restul browserelor, caci mai toate modulele folosesc acum Mootools si PNG uri, ca butoane.