Salutare. De curand am apelat la phpBB pentru a crea un forum. Am trecut de instalare. Insa am o mare problema. Mentionez ca sunt mega noob in phpBB asa ca fiti cu mila. Tema ce o folosesc e prosilver. Vreau sa o mai customizez un pic pana sa ma prind ce si cum trebuie sa schimb pentru a-mi face un skin cum vreau eu. Forumul il rulez local cu WAMP. Am cautat pe aici cam ce si unde trebuie sa schimb. Dar orice modificare as face nu imi apre . De ce?
De exemplu vreau sa schimb culoarea fundalului. Orice alta culoare as pune nu se schimba. Poate ma lamureste cineva. De fapt la orice tema pun nu pot vedea schimbarile daca fac.
Oare nu umblue eu la fisierele corecte?
Nu se schimba setarile temei!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Nu se schimba setarile temei!
Da refresh la Stil din Panoul administratorului, cauta pe aici pe forum, s-a mai discutat.ankade scrie:Salutare. De curand am apelat la phpBB pentru a crea un forum. Am trecut de instalare. Insa am o mare problema. Mentionez ca sunt mega noob in phpBB asa ca fiti cu mila. Tema ce o folosesc e prosilver. Vreau sa o mai customizez un pic pana sa ma prind ce si cum trebuie sa schimb pentru a-mi face un skin cum vreau eu. Forumul il rulez local cu WAMP. Am cautat pe aici cam ce si unde trebuie sa schimb. Dar orice modificare as face nu imi apre . De ce?
De exemplu vreau sa schimb culoarea fundalului. Orice alta culoare as pune nu se schimba. Poate ma lamureste cineva. De fapt la orice tema pun nu pot vedea schimbarile daca fac.
Oare nu umblue eu la fisierele corecte?
Cum sa schimb titlu pagina?
In ce fisier/linie de cod sau panou adminstrare trebuie sa ma duc ca sa pot schimba titlul paginii? adica in loc de youdomain sa aimi apra numele siteului/forumului meu? Multumesc anticipat
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: Cum sa schimb titlu pagina?
Pentru altă întrebare trebuie să faci un subiect nou, nu să postezi aici.ankade scrie:In ce fisier/linie de cod sau panou adminstrare trebuie sa ma duc ca sa pot schimba titlul paginii? adica in loc de youdomain sa aimi apra numele siteului/forumului meu? Multumesc anticipat
Trebuia să cauţi înainte, am răspuns în subiectul Salut.