AdSense se duce de rapa

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
ROPSRosca
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

AdSense se duce de rapa

Mesaj de ROPSRosca »

Salut

As vrea sa discutam putin daca vreti despre felul in care involueaza AdSense zilele astea. DIn cate am putut vedea este faptul ca au inceput sa suspende conturile ce genereaza venituri de peste 15-20$/zi, chiar daca acestia sunt facuti conform TOS, fara nicio alta problema.

Pot sa confirm acest lucru. Am un cont AdSense in care castig maxim 10$ pe zi si ating destul de rar suma asta, si un cont care genereaza peste 10-15$/zi. Dupa cum bine se stie, pe data de 15 ale lunii google emite asa numitele plati, dar am avut surpriza neplacuta sa vad ca unul din conturi mi-a fost suspendat, pentru ca aveam prea mare castigul, dar nu am primit nicio explicatie pentru asta, doar un suspend, iar pe contul 2 a fost emisa plata.

Ce se poate zice despre google in acest caz, tinand cont ca suntem cateva sute de romani in aceasi ipostaza, niciunul dintre prieteni care aveau castiguri asemanatoare nu a scapat nesuspendat ieri.
Mallzebuth
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.2
Ext: Da
Server: UNIX/Linux

Mesaj de Mallzebuth »

Hm... ciudata treaba. Eu n-am castiguri asa de mari, dar esti sigur ca cineva nu a dat mai multe click-uri intr-o zi unul dupa altul asa aiurea? Eu am patit asta o data, cineva a crezut ca ajuta la eu stiu ce topuri. :lol: Si a dat vreo 17 click-uri intr-o zi. Dar am primit doar un mail imens (n-am avut rabdare sa citesc tot) dar era o instiintare, avertizare, ceva de genul.
Si apropo, exista vreo metoda anti-chestia asta? :roll:

Nu cred ca cei de la Google ar face asa ceva. Sau cel putin... sper.
Descoperă - Plăcerea de a cunoaşte http://www.descopera.org
zaien
Utilizator înregistrat

Mesaj de zaien »

Rosca ce spui tu este foarte adevarat.Si mie mi sa intamplat.Mi-au dat un mail prin care imi spuneau ca trebuie sa imi suspende contu pentru ca altfel dau faliment :|.facusem in 5 zile 30$ si nu dadeam eu clickuri ... Adsense nu se merita parerea mea.
VapDesigns
Utilizator înregistrat

Mesaj de VapDesigns »

E o porcarie. Hotie la AdSense. Au fost zile in care castigam mai putin/zi decat cel care a deschis topicul (~6USD/zi), si fara nici o avertizare mi-au inchis contul.

Am facut apel, dar cum era de asteptat, nimic.

Si la urma, sa fim seriosi, adica eu daca vreau sa-ti fac rau, stau o ora si iti dau click-uri si tu nu mai primesti banii, si mai rau iti inchide si contul?

Sa fim seriosi... that sux!
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Aici la phpbb.ro am scos AdSense pt. intrau f putini bani, de ordinul a
cativa dolari pe luna si nu prea reusim sa scoatem banii, crearea
contului si intretinerea lui costa mai mult decat veniturile obtinute. Ce sa facem daca baietii se pricep la internet si nu mai sunt atrasi de bannere. :)
eXtaZiusS
Utilizator înregistrat

Mesaj de eXtaZiusS »

Mallzebuth scrie:Hm... ciudata treaba. Eu n-am castiguri asa de mari, dar esti sigur ca cineva nu a dat mai multe click-uri intr-o zi unul dupa altul asa aiurea? Eu am patit asta o data, cineva a crezut ca ajuta la eu stiu ce topuri. :lol: Si a dat vreo 17 click-uri intr-o zi. Dar am primit doar un mail imens (n-am avut rabdare sa citesc tot) dar era o instiintare, avertizare, ceva de genul.
Si apropo, exista vreo metoda anti-chestia asta? :roll:

Nu cred ca cei de la Google ar face asa ceva. Sau cel putin... sper.
Din cate stiu, nu exista o asa metoda anti-cheat, dar banii iti intra in cont doar la un singur click pe zi / ip . Un prieten are ip routabil si a dat click pe reclame, in 5 minute a schimbat de vreo 20 ipul sa se voteze. Contul acela a fost suspentat fix in ziua platii.
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Din cati amici am unul singur a scos bani din ADS.I s-a dat PIN-ul si a scos banii.Restul,cu cati am vorbit...le suspendau contul chiar inainte de incasare fara a preciza motivul suspendarii respectivului cont. :roll:
spiridusu e plecat in vacanta !
SOR!N
Utilizator înregistrat

Mesaj de SOR!N »

Fiti seriosi.. daca aveti site LEGAL si nu incalcati cu nimic TOS-ul, nu puteti avea probleme. Am scos de mai multe ori bani de la Adsense, si nu a fost nicio problema.

ROPSRosca, tu ai doua conturi la Adsense si te intrebi de ce ai luat ban pe unul?

Zaien, sunt site-uri ce fac MII DE DOLARI PE ZI, iar tu cu 30$ in 5-6 zile crezi ca falimentezi google? Fantastic... ce pot sa mai zic?
Bancuri
Scoruri Live
Director Web - Linkul reciproc nu e obligatoriu.
zaien
Utilizator înregistrat

Mesaj de zaien »

sorin asta nam zis eu,asta miau zis ei
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da

Mesaj de pK - eXplosive »

zaien scrie:sorin asta nam zis eu,asta miau zis ei
Te credem ca si noi mintim, esti sigur ca ai tradus bine?
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”