AdSense se duce de rapa
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
AdSense se duce de rapa
Salut
As vrea sa discutam putin daca vreti despre felul in care involueaza AdSense zilele astea. DIn cate am putut vedea este faptul ca au inceput sa suspende conturile ce genereaza venituri de peste 15-20$/zi, chiar daca acestia sunt facuti conform TOS, fara nicio alta problema.
Pot sa confirm acest lucru. Am un cont AdSense in care castig maxim 10$ pe zi si ating destul de rar suma asta, si un cont care genereaza peste 10-15$/zi. Dupa cum bine se stie, pe data de 15 ale lunii google emite asa numitele plati, dar am avut surpriza neplacuta sa vad ca unul din conturi mi-a fost suspendat, pentru ca aveam prea mare castigul, dar nu am primit nicio explicatie pentru asta, doar un suspend, iar pe contul 2 a fost emisa plata.
Ce se poate zice despre google in acest caz, tinand cont ca suntem cateva sute de romani in aceasi ipostaza, niciunul dintre prieteni care aveau castiguri asemanatoare nu a scapat nesuspendat ieri.
As vrea sa discutam putin daca vreti despre felul in care involueaza AdSense zilele astea. DIn cate am putut vedea este faptul ca au inceput sa suspende conturile ce genereaza venituri de peste 15-20$/zi, chiar daca acestia sunt facuti conform TOS, fara nicio alta problema.
Pot sa confirm acest lucru. Am un cont AdSense in care castig maxim 10$ pe zi si ating destul de rar suma asta, si un cont care genereaza peste 10-15$/zi. Dupa cum bine se stie, pe data de 15 ale lunii google emite asa numitele plati, dar am avut surpriza neplacuta sa vad ca unul din conturi mi-a fost suspendat, pentru ca aveam prea mare castigul, dar nu am primit nicio explicatie pentru asta, doar un suspend, iar pe contul 2 a fost emisa plata.
Ce se poate zice despre google in acest caz, tinand cont ca suntem cateva sute de romani in aceasi ipostaza, niciunul dintre prieteni care aveau castiguri asemanatoare nu a scapat nesuspendat ieri.
- Mallzebuth
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.2
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
Hm... ciudata treaba. Eu n-am castiguri asa de mari, dar esti sigur ca cineva nu a dat mai multe click-uri intr-o zi unul dupa altul asa aiurea? Eu am patit asta o data, cineva a crezut ca ajuta la eu stiu ce topuri.
Si a dat vreo 17 click-uri intr-o zi. Dar am primit doar un mail imens (n-am avut rabdare sa citesc tot) dar era o instiintare, avertizare, ceva de genul.
Si apropo, exista vreo metoda anti-chestia asta?
Nu cred ca cei de la Google ar face asa ceva. Sau cel putin... sper.

Si apropo, exista vreo metoda anti-chestia asta?

Descoperă - Plăcerea de a cunoaşte http://www.descopera.org
- VapDesigns
- Utilizator înregistrat
E o porcarie. Hotie la AdSense. Au fost zile in care castigam mai putin/zi decat cel care a deschis topicul (~6USD/zi), si fara nici o avertizare mi-au inchis contul.
Am facut apel, dar cum era de asteptat, nimic.
Si la urma, sa fim seriosi, adica eu daca vreau sa-ti fac rau, stau o ora si iti dau click-uri si tu nu mai primesti banii, si mai rau iti inchide si contul?
Sa fim seriosi... that sux!
Am facut apel, dar cum era de asteptat, nimic.
Si la urma, sa fim seriosi, adica eu daca vreau sa-ti fac rau, stau o ora si iti dau click-uri si tu nu mai primesti banii, si mai rau iti inchide si contul?
Sa fim seriosi... that sux!
Din cate stiu, nu exista o asa metoda anti-cheat, dar banii iti intra in cont doar la un singur click pe zi / ip . Un prieten are ip routabil si a dat click pe reclame, in 5 minute a schimbat de vreo 20 ipul sa se voteze. Contul acela a fost suspentat fix in ziua platii.Mallzebuth scrie:Hm... ciudata treaba. Eu n-am castiguri asa de mari, dar esti sigur ca cineva nu a dat mai multe click-uri intr-o zi unul dupa altul asa aiurea? Eu am patit asta o data, cineva a crezut ca ajuta la eu stiu ce topuri.Si a dat vreo 17 click-uri intr-o zi. Dar am primit doar un mail imens (n-am avut rabdare sa citesc tot) dar era o instiintare, avertizare, ceva de genul.
Si apropo, exista vreo metoda anti-chestia asta?![]()
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Nivel php: Mediu
Fiti seriosi.. daca aveti site LEGAL si nu incalcati cu nimic TOS-ul, nu puteti avea probleme. Am scos de mai multe ori bani de la Adsense, si nu a fost nicio problema.
ROPSRosca, tu ai doua conturi la Adsense si te intrebi de ce ai luat ban pe unul?
Zaien, sunt site-uri ce fac MII DE DOLARI PE ZI, iar tu cu 30$ in 5-6 zile crezi ca falimentezi google? Fantastic... ce pot sa mai zic?
ROPSRosca, tu ai doua conturi la Adsense si te intrebi de ce ai luat ban pe unul?
Zaien, sunt site-uri ce fac MII DE DOLARI PE ZI, iar tu cu 30$ in 5-6 zile crezi ca falimentezi google? Fantastic... ce pot sa mai zic?
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da