Cum pot adauga o sectiune de download ...

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
CaDyMaN
Nou venit

Cum pot adauga o sectiune de download ...

Mesaj de CaDyMaN »

deci .. asi dori sa stiu daca pot si cum pot sa adaug o categorie (pgina separata) de download ... din care sa se poate face download .. iar eu din administrate sa pot crea pe subiecte tabele cu ceai ce vreau eu sa poate fi downloadat .. ????
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de danielt »

Există un modul numit Attachment Mod care permite: download şi upload (dacă serverul permite aşa ceva sau în limitele impuse). Modulul are şi un Panou de administrare, fiind o aplicaţie complexă.

Modulul se găseşte la adresa: http://phpbb.com/phpBB/catdb.php?cat=9 .

O altă soluţie ar fi crearea unui forum în care utilizatorii sa nu aibă drept de scriere şi modificare şi în care să scrii adresele pentru download. Desigur, acestea pot fi în tabel sau oricum vrei, folosind pentru formatare HTML-ul sau codul BBCode. Upload-ul îl vei putea face prin FTP - mai rapid şi mai sigur.
CaDyMaN
Nou venit

Daniel ...

Mesaj de CaDyMaN »

Serverul este al meu personal deci permite ai upload si download .... merwsi am sa incerc .. ce mia dat tu sa vedem okay :):P
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de danielt »

CaDyMaN scrie:Serverul este al meu personal deci permite ai upload si download
Atunci totul se rezumă la răbdarea pe care "trebuie" să o ai 8)
CaDyMaN
Nou venit

okay chesti cu modul ala de atatsare merge

Mesaj de CaDyMaN »

okay deci ala merge si bun .. pentru vcreiam si asta dar el face libera sau restrictionata atasare pentru useri ... mie imi trebuie un adon sa pot face ca admin upload .. pe o pagina separata .. ca de exemplu la voi ... si oricine sa poata sa faca download .. fie user sau nu ... sa existe sectiune de download ... la mien nu a aprarut sectiune de download ... Hmmmmm nu inteleg de ce am refacut fisierele de 5 ori si tot asa apare ... e crima si pedeapsa ...
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”