EasyMOD nu afiseaza MODificarile
- garcea
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
terror tocmai asta e problema ca nu le pot instala ca nu le vede ....deci nu mi le gaseste .. imi zice ca toate modurile au fost instalate ...dar eu am o gramada neinstalate ....nu stiu de ce nu mi le vede adica teoretic stiu ..dar practic nu stiu unde sa modific sa imi vada modurile ....si nu am instalat nic un mod pana acum cu EM
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Mai intai citeste acest articol, dupa aceea verifica fiecare MOdificare in parte, pentru ca EM nu face si modificarile in baza de date ci modifica doar fisierele *.php si *.tpl.
Inainte de a instala MODificarile cu EM va trebui sa rulezi un fisier care va introduce modificarile necesare in BD, care de obicei se ruleaza din radacina forumului si este de forma numemod_db_update.php.
Inainte de a instala MODificarile cu EM va trebui sa rulezi un fisier care va introduce modificarile necesare in BD, care de obicei se ruleaza din radacina forumului si este de forma numemod_db_update.php.