[HELP] phpBBMODificat - versiune incompleta?!
- immanuel
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
[HELP] phpBBMODificat - versiune incompleta?!
am instalat si eu, spre testare deocamdata, ultima versiune de phpBBMODificat. am 2 probleme:
- in unele meniuri de la Panoul Administratorului (KB de exemplu) nu imi apare nici o informatie in stanga dropdown muniurilor sau radio butoons-urilor.... limba selectata esta Româna.
- cea mai gravă problema este ca nu ştiu cum să import toate datele de pe forumul vechi.... Am (avut) 2.0.6 si am pus 2.0.8 MODificat (nu stiu versiunea acuma....) Adică Forumuri/Subforumuri/Utilizatori/Mesaje samd... Am dat restaurare la baza de date, dar tot gol este forumul... De ce? Daca despre cum sa importi totul dintr-un forum in altul este o discutie pe undeva, plz indrumati-ma si pe mine ca nu am reusit sa gasesc...
10x
- in unele meniuri de la Panoul Administratorului (KB de exemplu) nu imi apare nici o informatie in stanga dropdown muniurilor sau radio butoons-urilor.... limba selectata esta Româna.
- cea mai gravă problema este ca nu ştiu cum să import toate datele de pe forumul vechi.... Am (avut) 2.0.6 si am pus 2.0.8 MODificat (nu stiu versiunea acuma....) Adică Forumuri/Subforumuri/Utilizatori/Mesaje samd... Am dat restaurare la baza de date, dar tot gol este forumul... De ce? Daca despre cum sa importi totul dintr-un forum in altul este o discutie pe undeva, plz indrumati-ma si pe mine ca nu am reusit sa gasesc...
10x
salutare.... daca ai facut upload la versiunea mod-ului in engleza "lang_english" si normal ca nu o sa-ti apara meniurile in romaneste. incerca sa dai limba engleza cea pentru interfata si daca nu-ti merge sa ne mai contactezi. Si sa nu uiti ca daca ai facut upgrade de la 206 la 208 o sa trebuiasca sa intri prin phpmyadmin ca sa dai drop la tabele...(asa zic eu ca e cel mai bine) si cupaia sa le creezi dinou... atentie!!! procedura asta o sa stearga toata baza de date...
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: [HELP] phpBBMODificat - versiune incompleta?!
In primul rand nu ai spus unde ai facut instalarea, iar in al doilea rand baza de date generata de un phpbb 2.0.6 nu cred ca poate fi importata in phpBB MODificat pentru ca eu cred ca nu este compatibila. De ce ? Pentru ca phpbb MODificat are o alta structura a tabelelor creata ca urmare a instalarilor multiple de MODificari.immanuel scrie:am instalat si eu, spre testare deocamdata, ultima versiune de phpBBMODificat. am 2 probleme:
10x
- immanuel
- Utilizator înregistrat
@mitnick
am facut upload cu vesiunea in romaneste pe care am luat-o ieri de pe site de aici. nici macar nu are lang-english instalat, asa ca l-am luat de pe forumul vechi (desi cred ca pentru setiunile care ma intereseaza nu exista nici o varianta in engleza). dar totusi.... ar trebui sa mearga textele in romana cu diacritice, caci vad ca asta este implicit instalat....
btw, de unde se schimba parola EM, ca imi tot da erori de oridecate ori incerc sa modific ceva in profi (de ex. limba)l. am vazut in topicul de mai sus (Sticky) ca ar fi trebuit introdusa/modificata pe undeva o astfel de parola, dar nu m-a intrebat pe niciunde iar Acces EasyMod nu il gasesc nicicum... eroarea e cam asa, dupa ce am incercat sa modific limba:
Failed to update general configuration for EM_ftp_pass
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax near 'EM_ftp_pass'' at line 2
UPDATE dksqlconfig SET config_value = '—RfËgmFÔn3cn'' WHERE config_name = 'EM_ftp_pass'
Line : 62
File : /var/www/html/forum2/admin/admin_board.php
@dorin
am instalat pe un server pe care il am in administrare, deci nu se pune problema de 3x.ro sau dap.ro sau ceva de genul asta...
din ce m-am uitat eu prin structura tabelelor, nu prea sunt modificate celel existente, ci doar adaugate o serie de altele noi. apoi, ap dat "Restaureaza baza de date" din Admin Panel si totul a fost ok (fara erori deci), iar in tabele totul este ca in cele vechi: nume, passwds, mesaje. Dar in interfata nu s-a modificat nimic, adica a ramas ca la instalare...
Nu prea mi se pare normal ca daca vreau sa trec, spre exemplu, de la 2.0.6 la 2.0.8 sa nu pot sa pastrez datele din mysql!!!! Si mi se pare si mai putin normal sa nu pot utiliza bazele de date din 2.0.6 in phpBBMODificat...
am facut upload cu vesiunea in romaneste pe care am luat-o ieri de pe site de aici. nici macar nu are lang-english instalat, asa ca l-am luat de pe forumul vechi (desi cred ca pentru setiunile care ma intereseaza nu exista nici o varianta in engleza). dar totusi.... ar trebui sa mearga textele in romana cu diacritice, caci vad ca asta este implicit instalat....
btw, de unde se schimba parola EM, ca imi tot da erori de oridecate ori incerc sa modific ceva in profi (de ex. limba)l. am vazut in topicul de mai sus (Sticky) ca ar fi trebuit introdusa/modificata pe undeva o astfel de parola, dar nu m-a intrebat pe niciunde iar Acces EasyMod nu il gasesc nicicum... eroarea e cam asa, dupa ce am incercat sa modific limba:
Failed to update general configuration for EM_ftp_pass
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax near 'EM_ftp_pass'' at line 2
UPDATE dksqlconfig SET config_value = '—RfËgmFÔn3cn'' WHERE config_name = 'EM_ftp_pass'
Line : 62
File : /var/www/html/forum2/admin/admin_board.php
@dorin
am instalat pe un server pe care il am in administrare, deci nu se pune problema de 3x.ro sau dap.ro sau ceva de genul asta...
din ce m-am uitat eu prin structura tabelelor, nu prea sunt modificate celel existente, ci doar adaugate o serie de altele noi. apoi, ap dat "Restaureaza baza de date" din Admin Panel si totul a fost ok (fara erori deci), iar in tabele totul este ca in cele vechi: nume, passwds, mesaje. Dar in interfata nu s-a modificat nimic, adica a ramas ca la instalare...
Nu prea mi se pare normal ca daca vreau sa trec, spre exemplu, de la 2.0.6 la 2.0.8 sa nu pot sa pastrez datele din mysql!!!! Si mi se pare si mai putin normal sa nu pot utiliza bazele de date din 2.0.6 in phpBBMODificat...

- dorin
- Fost coleg
Nu ai de ce sa modifici limba, implicit este limba romana, nu ai de ce sa pui si limba engleza. Fisierele pentru limba engleza nu contin modificarile facute in phpbb MODificat
Parola la Easy Mod trebuie modificata in primul rand (si trebuie sa fie prima setare facuta in PA) din PA-Centru de modificari-Configureaza EasyMod-Acces EasyMod, nu are o parola implicita, doar apesi Butonul Acces EasyMod.
Recomdarea este sa folosesti phpbb MODificat doar pentru teste BETA, instaleaza si configureaza intai conform instructiunilor phpbb MODificat, asigura-te ca totul functioneaza corect si fara erori si apoi reia procedura de Restaurare a bazei de date. Daca nu functioneaza corect din PA incearca sa utilizezi PhpMyAdmin.

Parola la Easy Mod trebuie modificata in primul rand (si trebuie sa fie prima setare facuta in PA) din PA-Centru de modificari-Configureaza EasyMod-Acces EasyMod, nu are o parola implicita, doar apesi Butonul Acces EasyMod.

Recomdarea este sa folosesti phpbb MODificat doar pentru teste BETA, instaleaza si configureaza intai conform instructiunilor phpbb MODificat, asigura-te ca totul functioneaza corect si fara erori si apoi reia procedura de Restaurare a bazei de date. Daca nu functioneaza corect din PA incearca sa utilizezi PhpMyAdmin.
- immanuel
- Utilizator înregistrat
oricum numai pentru testare l-am instalat (deocamdata). o sa vina intr-o zi si o varianta "finala" sau toata povestea este un exercitiu de indemanare programatoriceasca? pentru ca mie chiar imi place, uitandu-ma la forumul acela demo, si o sa vreau sa il utilizez intr-o zi...
limba engleza am instalat-o pentru ca mitnick sugerase ca de aia nu vrea sa imi arate textele pe acolo unde am zis...
cat despre EasyMod, habar nu am unde se afla meniul acela... acum am deschis PA-ul si nicaieri nu este ceva care sa semene macar cu ce zici tu...
astea sunt meniurile principale din stanga (Administrare)
Administrare
Fişiere Ataşate
Descărcare
Extensii
Administrare forumuri
Administrare generala
Administrare grupuri
KB title
Modifications
Administrare stiluri
Administrare utilizatori
...deci nici un "Centru de modificari"...
aici ar trebui sa fie? s-a instalat aiurea? sa il pun din nou oare?
in ce priveste restaurarea, pana la urma opinia ta este ca se poate recupera o baza de date din 2.0.6 sau nu?
limba engleza am instalat-o pentru ca mitnick sugerase ca de aia nu vrea sa imi arate textele pe acolo unde am zis...
cat despre EasyMod, habar nu am unde se afla meniul acela... acum am deschis PA-ul si nicaieri nu este ceva care sa semene macar cu ce zici tu...
Administrare
Fişiere Ataşate
Descărcare
Extensii
Administrare forumuri
Administrare generala
Administrare grupuri
KB title
Modifications
Administrare stiluri
Administrare utilizatori
in ce priveste restaurarea, pana la urma opinia ta este ca se poate recupera o baza de date din 2.0.6 sau nu?
- dorin
- Fost coleg
in mod sigur o sa vina si versiunea finala, deocamdata se lucreaza...immanuel scrie: oricum numai pentru testare l-am instalat (deocamdata). o sa vina intr-o zi si o varianta "finala" sau toata povestea este un exercitiu de indemanare programatoriceasca? pentru ca mie chiar imi place, uitandu-ma la forumul acela demo, si o sa vreau sa il utilizez intr-o zi...
greseala fatala: acest lucru genereaza si o parte din erorile pe care le primestiimmanuel scrie: limba engleza am instalat-o pentru ca mitnick sugerase ca de aia nu vrea sa imi arate textele pe acolo unde am zis...
Dupa cum usor poti observaimmanuel scrie: cat despre EasyMod, habar nu am unde se afla meniul acela... acum am deschis PA-ul si nicaieri nu este ceva care sa semene macar cu ce zici tu...
Administrare
Fişiere Ataşate
Descărcare
Extensii
Administrare forumuri
Administrare generala
Administrare grupuri
KB title
Modifications
Administrare stiluri
Administrare utilizatori
KB title
Modifications
nu sunt in limba romana
Sfatul meu este sa reiei instalarea cu ultima versiune de phpbb MODificat.
Cam asa arata PA-Centrul de modificari:

Cu privire la restaurare: nu am in acest moment informatia daca de la versiunea 2.0.6immanuel scrie: in ce priveste restaurarea, pana la urma opinia ta este ca se poate recupera o baza de date din 2.0.6 sau nu?

- immanuel
- Utilizator înregistrat
o sa fac din nou instalarea si o sa vad atunci daca imi (mai) face probleme...
in ce priveste problema restaurarii bazei de date, asta chiar e o PROBLEMA!
nu vorbesc acuma de phpbb MODificat (care deocamdata este un "lux" si care va fi, sunt sigur, destinat celor cu ceva experienta), ci ma refer la importul de la 2.0.6 la 2.0.8. cred ca notiunea de "manual" imi este un pic straina: adica sa recreez toate forumurile, subforumurile samd in forumul nou si gata? se rezolva, mi le vede automat? atunci nu ar fi o problema, dar tare ma tem ca nu e asa....
din ce am vazut eu, phpbb MODificat pleaca pe un miez de 2.0.8, deci a aduce baza de date din 2.0.6 in 2.0.8 ar trebui sa fie o prioritate si pentru varianta simpla si pentru cea MODificata, nu?
in ce priveste problema restaurarii bazei de date, asta chiar e o PROBLEMA!
nu vorbesc acuma de phpbb MODificat (care deocamdata este un "lux" si care va fi, sunt sigur, destinat celor cu ceva experienta), ci ma refer la importul de la 2.0.6 la 2.0.8. cred ca notiunea de "manual" imi este un pic straina: adica sa recreez toate forumurile, subforumurile samd in forumul nou si gata? se rezolva, mi le vede automat? atunci nu ar fi o problema, dar tare ma tem ca nu e asa....
din ce am vazut eu, phpbb MODificat pleaca pe un miez de 2.0.8, deci a aduce baza de date din 2.0.6 in 2.0.8 ar trebui sa fie o prioritate si pentru varianta simpla si pentru cea MODificata, nu?