exista vreo posibilitate de a implementa o interfata de email cu phpbb???
daca vreu sa ofer conturi de email utilizatorilor mei astfel incat ei sa poata trimite emailuri dupa ce s-au logat in forumul phpbb de pe un server de email dedicat, pe care il rulez pe masina mea, ce trebuie sa fac?
multumesc anticipat!
eddie
PS eventual ce server de email trebuie sa rulez!
webmail support
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Vrei să oferi utilizatorilor căsute de e-mail la tine pe forum!?
Dacă am înţeles bine atunci ai posibilitatea de a instala User E-Mail Accounts Through CPanel, însă pentru a funcţiona ai nevoie de CPanel
Dacă am înţeles bine atunci ai posibilitatea de a instala User E-Mail Accounts Through CPanel, însă pentru a funcţiona ai nevoie de CPanel

sal
User E-Mail Accounts Through CPanel
Allows you to allow your users to create e-mail addresses @yourdomain.com. Only for people who have CPanel installed on their server.
si de unde sa gasesc eu CPanel sa instalez? ca nu cred ca are legatura cu phpbb.. acum incerc sa caut cate ceva pe google poate gasesc//.
Allows you to allow your users to create e-mail addresses @yourdomain.com. Only for people who have CPanel installed on their server.
si de unde sa gasesc eu CPanel sa instalez? ca nu cred ca are legatura cu phpbb.. acum incerc sa caut cate ceva pe google poate gasesc//.
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Majoritatea providerilor de webhost au cPanel instalat şi m-am gândit că îl ai şi tu.
După cum poţi să vezi cPanel-ul este de vânzare nu este open source.
După cum poţi să vezi cPanel-ul este de vânzare nu este open source.
sal
eu stiu cam ce am pe host... dar adevarul e ca nu e in mentionat in meniuTIR scrie:normal ca ai cpanel. CPanel este locul de unde administrezi tu casuetele de mail subdomeniile etc...

pe deasupra imi da si o eroare
email_signup.php
phpBB : Critical Error
Error creating new session
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'PAGE_TEMPLATE' in 'field list'
INSERT INTO phpbb_sessions (session_id, session_user_id, session_start, session_time, session_ip, session_page, session_logged_in) VALUES ('7f8b685b4f498b7015a6924e921e8ea9', -1, 1086705917, 1086705917, '50614293', PAGE_TEMPLATE, 0)
Line : 152
File : /phpBB2/includes/sessions.php