Cum se face reclama unui site in mod "intelingent"
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Cum se face reclama unui site in mod "intelingent"
Ce parere aveti despre acest webdesigner?
http://extaziuss.evogames.ro/cel_mai_cel.jpg Imi puteti explica si mie cum NAIBA se inscriu esecuri ca asta in siteuri mari de promovare si culmea, au si un loc superior?

-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
E un cod, de genul asta:
Cod: Selectaţi tot
<p style="font-size:13px; font-family:verdana; margin-left:6px; color:white; margin:auto;">Sa deschis un nou site(*)www.trainzro.ucoz.com(*). Da mai departe pentru a afla si altii:D</p>
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Pai se permit pentru ca ei fac trafic (nu stiu sigur daca asta ii ajuta) si lumea acceseaza subdomeniile lor, generand un oarecare venit, si multi utilizatori ca cei care au raspuns mai sus cel putin, intra doar sa vada pana unde se intinde singurul neuron care patineaza in capul unora, iar asa site-ul este accesat de cel putin 100 de vizitatori.
Este si acesta un mod de promovare as spune eu ca destul de inteligent mai ales daca la baza lui sta si un redirect ce te indruma spre un alt site care si el la randul lui face trafic, care iti deschide un banner care aduce venit altei firme (asa prin putinele click-uri sau vizite pe care le primeste)...si aceasta "piramida" se extinde din ce in ce mai mult.
Este si acesta un mod de promovare as spune eu ca destul de inteligent mai ales daca la baza lui sta si un redirect ce te indruma spre un alt site care si el la randul lui face trafic, care iti deschide un banner care aduce venit altei firme (asa prin putinele click-uri sau vizite pe care le primeste)...si aceasta "piramida" se extinde din ce in ce mai mult.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Ingenioasa treaba, mersi pentru lamurire. Acum mi-am dat seama ca pe acel director web sunt inscrise numai subdomenii oribile in genul la asta. Dupa parerea mea, tot cele mai bune directoare raman wta si trafic.Shadow of Wishes scrie:Pai se permit pentru ca ei fac trafic (nu stiu sigur daca asta ii ajuta) si lumea acceseaza subdomeniile lor, generand un oarecare venit, si multi utilizatori ca cei care au raspuns mai sus cel putin, intra doar sa vada pana unde se intinde singurul neuron care patineaza in capul unora, iar asa site-ul este accesat de cel putin 100 de vizitatori.
PS: mark ingenioasa treaba cu site-ul din semnatura, ai cateva voturi de la mine