am incercat de vreo 3 ori sa instalez 0.1.3, dar de fiecare data imi da o eroare:
O eroare a apărut în timpul actualizării bazei de date
You have an error in your SQL syntax near 'ignore ( user_id mediumint(8) NOT NULL default '0', user_ignore mediumint(8)' at line 3
vreo idee de ce?
a mai patit cineva asta?
[INSTALL] eroare la instalare 0.1.3
- immanuel
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
[INSTALL] eroare la instalare 0.1.3
Ultima oară modificat 11-Iun-2004, 19:52:14 de către immanuel, modificat 1 dată în total.
- immanuel
- Utilizator înregistrat
chiar ma scoate din sarite chestia asta....
am downloadat inca o data phpbb MODificat 0.1.3 de pe sourceforge, de pe un alt mirror, am urmat toata procedura (dezarhivare, upload), am sters pana si cache-ul din browser, dar LA FEL.
trebuie cumva sa pun 0.1.2 si pe urma sa updatez la 0.1.3? ca nimeni nu spune nimic despre asta pe aici...
am downloadat inca o data phpbb MODificat 0.1.3 de pe sourceforge, de pe un alt mirror, am urmat toata procedura (dezarhivare, upload), am sters pana si cache-ul din browser, dar LA FEL.
trebuie cumva sa pun 0.1.2 si pe urma sa updatez la 0.1.3? ca nimeni nu spune nimic despre asta pe aici...
Re: [INSTALL] eroare la instalare 0.1.3
incerca sa dezactivezi zambetele cand mai inserezi sintaxe mysql...immanuel scrie:am incercat de vreo 3 ori sa instalez 0.1.3, dar de fiecare data imi da o eroare:
O eroare a apărut în timpul actualizării bazei de date
You have an error in your SQL syntax near 'ignore ( user_id mediumint(8) NOT NULL default '0', user_ignore mediumint(8)' at line 3
vreo idee de ce?
a mai patit cineva asta?
eroarea afisata nu este intreaga te rog sa revi si sa dai copy paste la intreaga eroare ca sa stim exact de unde vine eroarea...
- immanuel
- Utilizator înregistrat
apare imediat dupa ce apas butonul de instalare din install.php, dupa ce am introdus toate datele (server, nume db etc.).
si asta de fiecare data cu 0.1.3!!! cu 0.1.2 nu face nici o problema... sunt adeptul unei instalari "curate" si nu upgrade de la 0.1.2 l a 0.1.3 cu fisierul acela
am dezactivat zambetele, 10x pentru atentionare mitnick... si sa stii ca eroarea este absolut intreaga, nemodificata, copy/paste direct de pe pagina returnata de phpbb....
si asta de fiecare data cu 0.1.3!!! cu 0.1.2 nu face nici o problema... sunt adeptul unei instalari "curate" si nu upgrade de la 0.1.2 l a 0.1.3 cu fisierul acela
am dezactivat zambetele, 10x pentru atentionare mitnick... si sa stii ca eroarea este absolut intreaga, nemodificata, copy/paste direct de pe pagina returnata de phpbb....