1. Baza de date: am importat-o din 2.0.6, dar NIMIC din nu imi apare pe pagina principale, orice as face. Imi apar toate configurarile forumurilor/cattegoriilor/descrierilor in Management, in Management+ este doar chestia cu Tabloul avocatilor

In pagina principala imi apare de asemenea Tabloul avocatilor si continutul unui forum la intamplare din structura veche, dar atat!
2. Instalare 0.1.3: Nu vrea si pace! Am reinstalat 0.1.2 fara nici o problema, dar asta nu merge... DE CE? Am scris <a href="viewtopic.php?t=1385">aici</a> despre asta.
3. De asemenea, orice as face NU pot modifica nimic din structura forumului. Folosesc Management +, dar dupa ce modific/adaug ceva pe acolo si apas Actualizeaza sau Trimite sau pe amandoua, revine la Tabloul avocatilor

In concluzie, vreau sa vad si eu un forum MODIFICAT (deci nu lasat default, cu Tabloul avocatilor, cum am mai vazut) instalat de cineva pe undeva, care sa mai si mearga. Si apoi sa imi spuna si mie cineva ce trebuie sa fac ca sa pot modifica si eu cate ceva totusi...