Urban Art Craiova este un forum care se ocupa cu arta urbana, atentie! NU NUMAI DIN CRAIOVA! oricine se poate inregistra pe forum. Asadar asteptam userii. De curand am organizat si un contest . Va fi si un concurs curand!
http://urbanartcraiova.co.nr
Urban Art Craiova Forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Imi place dar am cateva observatii.
1. Schimba logo
2. Schimba culorile de la adsense astfel incat sa aiba aceleasi culori albastre ca si site-ul, acel maro chiar deranjeaza la ochi.
3. Chestia aia cu donatii da prost, chiar crezi ca o sa doneze cineva unui forum care nici macar nu are 10.000 useri inregistrati pe putin ?
4. Partenerii nu trebuia sa ii pui drept categorii in forum ca arata foarte prost.
5. E proasta ideea sa te axezi doar pe un oras.
1. Schimba logo
2. Schimba culorile de la adsense astfel incat sa aiba aceleasi culori albastre ca si site-ul, acel maro chiar deranjeaza la ochi.
3. Chestia aia cu donatii da prost, chiar crezi ca o sa doneze cineva unui forum care nici macar nu are 10.000 useri inregistrati pe putin ?
4. Partenerii nu trebuia sa ii pui drept categorii in forum ca arata foarte prost.
5. E proasta ideea sa te axezi doar pe un oras.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Topicul ar fi trebui facut la sectiunea Forumuri
Cat despre forum ...
Tema e oribila.Sus,pune-ti propriul banner sau macar schimba logo-ul.
La ADS,asa cum spune Godaddy schimba culoarea lor; e batator la ochi + ca nu da bine la design.
Clock si Calendarul mi se par foarte aiurea...Ti-as sugera sa le scoti.
La forum pune descrieriile mai lungi,schimba tema,schimba icon de la msj noi,vechi ...
Bafta ...

Cat despre forum ...
Tema e oribila.Sus,pune-ti propriul banner sau macar schimba logo-ul.
La ADS,asa cum spune Godaddy schimba culoarea lor; e batator la ochi + ca nu da bine la design.
Clock si Calendarul mi se par foarte aiurea...Ti-as sugera sa le scoti.
La forum pune descrieriile mai lungi,schimba tema,schimba icon de la msj noi,vechi ...
Bafta ...

spiridusu e plecat in vacanta !