cont obligatoriu
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
cont obligatoriu
Cum as putea sa fac atunci cand inceva se conecteaza la forumu meu sai ceara sa fie logat ?
Salut. As vrea si eu sa fac cam acelasi lucru, adica atunci cand intra cineva pe forum sa nu aiba decat fereastra cu login & register (ca aici http://www.w124.org/forum/login.php?red ... 12&start=0 ) dar nu-mi dau seama unde trebe sa modific, si nici nu gasesc nimic edificator.
@megeo poti sa-mi spui ce ar trebui sa modific in template (folosesc subsilver2)
Multumesc anticipat
P.S Poate sa fie si un link de unde sa ma lamuresc ce si cum, nu caut mura in gura. Numai bine!
@megeo poti sa-mi spui ce ar trebui sa modific in template (folosesc subsilver2)
Multumesc anticipat
P.S Poate sa fie si un link de unde sa ma lamuresc ce si cum, nu caut mura in gura. Numai bine!
Iti dai seama ca asa am facut, insa imi ramane pagina index.php care nu e cum vreau eu(in sensul, jos e bara cu statistici, cine e online etc). Eu as vrea sa ma duca direct in fereastra de login&inregistrare (ucp.php?mode=login). Sau cum as putea sa-i zic sa faca un redirect de la www.siteulmeu.com la www.siteulmeu.com/ucp.php?mode=login ? Recunosc, sunt noob total si multumesc pt orice ajutor!
- chessh
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Pai trebuie sa modifici in index.php. Inainte de linia
Adaugi
Enjoy
Cod: Selectaţi tot
// Set some stats, get posts count from forums data if we... hum... retrieve all forums data
Cod: Selectaţi tot
if(!$user->data["is_registered"]) {
header('Location: ucp.php?mode=login');
}