Text schimbat pentru vizualizarea topicului

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Dadu
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Text schimbat pentru vizualizarea topicului

Mesaj de Dadu »

A aparut o problema de afisaj la vizualizarea unui topic, tabelul corespunzator afisarii topicurilor se largea mai mult decat fereastra ecranului (am ecran 1024 x 768px - 19inch), am gasit si cauza, cuvintele traduse in RO, prea lungi, din fisierul php viewtopic.php:
"Abonare subiect , Însemnează acest subiect , Versiune printabilă , Trimite prin e-mail unui prieten, Subiectul anterior , Primul mesaj necitit, Următorul subiect",
le-am simplificat în:
"Abonare subiect , Însemnează subiectul , Versiune printabilă , Email , Subiectul anterior , Primul mesaj necitit, Subiectul urmator"
si acum afisarea forumului se face fara nici o problema.
Am vrut sa atasez fisierul php modificat, poate le-ar fi util si la altii dar observ ca la postare n-am aceasta optiune. Ramane deci sa-l modificati fiecare...
O zi buna.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”