A aparut o problema de afisaj la vizualizarea unui topic, tabelul corespunzator afisarii topicurilor se largea mai mult decat fereastra ecranului (am ecran 1024 x 768px - 19inch), am gasit si cauza, cuvintele traduse in RO, prea lungi, din fisierul php viewtopic.php:
"Abonare subiect , Însemnează acest subiect , Versiune printabilă , Trimite prin e-mail unui prieten, Subiectul anterior , Primul mesaj necitit, Următorul subiect",
le-am simplificat în:
"Abonare subiect , Însemnează subiectul , Versiune printabilă , Email , Subiectul anterior , Primul mesaj necitit, Subiectul urmator"
si acum afisarea forumului se face fara nici o problema.
Am vrut sa atasez fisierul php modificat, poate le-ar fi util si la altii dar observ ca la postare n-am aceasta optiune. Ramane deci sa-l modificati fiecare...
O zi buna.
Text schimbat pentru vizualizarea topicului
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !