www.inaltime.ro - Contine articole cu inaltimea "celebritatilor".
Nu este siteul meu,eu ma ocup doar de articole.
Deocamdata incerc sa gasesc inaltimea celor care nu si-au facut-o publica niciodata.Daca aveti mai multe decat mine imi puteti da pm cu numele si inaltimea.ms
inaltime.ro
inaltime.ro
1 oaie,2 oaie,3 oaie
Da stiu,am acordul lui.Amandoi ne ocupam de site,doar ca el detine domeniul+host.
Ideea e noua la noi,in afara exista un singur site de acest gen din cate stiu.Doar ca in afara lucrurile sunt mai la vedere,vedetele vor sa fie cat mai populare si practic gasesti orice vrei despre ele.Am cateva batai de cap cu unele vedete,gen M.Badea,desi stiu ca are in jur de 1.85,nu-i stiu inaltimea exacta si nu pot face un articol despre el pana nu o aflu.Si mai sunt multi care nu si-au declarat inaltimea.Singura dovada care le-ar estima cat de cat inaltimea,ar fi o poza alaturi de o persoana careia sa-i stiu inaltimea.
Ideea e noua la noi,in afara exista un singur site de acest gen din cate stiu.Doar ca in afara lucrurile sunt mai la vedere,vedetele vor sa fie cat mai populare si practic gasesti orice vrei despre ele.Am cateva batai de cap cu unele vedete,gen M.Badea,desi stiu ca are in jur de 1.85,nu-i stiu inaltimea exacta si nu pot face un articol despre el pana nu o aflu.Si mai sunt multi care nu si-au declarat inaltimea.Singura dovada care le-ar estima cat de cat inaltimea,ar fi o poza alaturi de o persoana careia sa-i stiu inaltimea.
1 oaie,2 oaie,3 oaie
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
ms mult tuturor,o sa ne tinem de el,zilnic adaugam noi "vedete",sper ca intr-un an sa avem in baza de date majoritatea persoanelor publice din Romania.In viitor vom pune alt template,cumparat.
Peste ceva timp,cand nu va mai fi asa mult de lucru la acest site,vom face si ceva gen munti.inaltime.ro,la.inaltime.ro.
Peste ceva timp,cand nu va mai fi asa mult de lucru la acest site,vom face si ceva gen munti.inaltime.ro,la.inaltime.ro.
1 oaie,2 oaie,3 oaie