Spammeri!

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
SouLLeSs
Utilizator înregistrat

Spammeri!

Mesaj de SouLLeSs »

Cum pot scapa de spammeri? ... din pacate ... au inceput sa apara exact ca la versiunile 2.0.X ... vreo solutie?

Multumesc anticipat!

O seara buna!
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

si eu am aceeasi problema :lol: , dar nici unul nu a reusit sa-si activeze contul
geo
SouLLeSs
Utilizator înregistrat

Mesaj de SouLLeSs »

Din nefericire ... la mine au si inceput sa apara mesajele pe forum ... implicit conturi active etc :| ... same old shit :|
chessh
Autor de ExtensiiAutor de Extensii

Mesaj de chessh »

Toate forumurile se cam confrunta cu asta. Si eu pe vBulletin am probleme. Cel mai bine pui o intrebare din aia capcana, de matematica sau ceva...
itStart | DoiBlog.net
Intelligence plus character - that is the goal of true education.
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Uitati niste MODuri bune aici - http://www.phpbbhacks.com/category3/10/ Sa ne ziceti cu care din ele ati scapat de spameri.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Dupa parerea mea cea mai puternica facilitate e deja implementata in phpbb 3.0.x. si ma refer la ACP - General - Configurare server - Setari de securitate - Verifică domeniul e-mail pentru validarea înregistrării MX:
Dacă este activată, domeniul e-mail furnizat la înregistrare şi schimbările profilului sunt verificate pentru validarea înregistrării MX..

O alta setarea aflata in acelasi loc se refera la Caută IP împotriva listei negre DNS

Sfatul meu este ca daca aveti astfel de probleme sa incercati sa activati aceste optiuni.
SouLLeSs
Utilizator înregistrat

Mesaj de SouLLeSs »

Va spun cu siguranta ... ca aceasta optiune
"Dupa parerea mea cea mai puternica facilitate e deja implementata in phpbb 3.0.x. si ma refer la ACP - General - Configurare server - Setari de securitate - Verifică domeniul e-mail pentru validarea înregistrării MX:
Dacă este activată, domeniul e-mail furnizat la înregistrare şi schimbările profilului sunt verificate pentru validarea înregistrării MX.."
Nu functioneaza! :|

Later Edit:

Nici a doua varianta nu functioneaza :| ... alte variante? :|
megeo
Utilizator înregistrat

Mesaj de megeo »

http://www.phpbbhacks.com/download/8475

asta. mersi flowers pentru sugestie :)

acum 30 de minute l-am instalat, merge bine...

ramane de vazut daca intra botii in continuare.
geo
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

SouLLeSs scrie: Nu functioneaza! :|

Later Edit:

Nici a doua varianta nu functioneaza :| ... alte variante? :|
Ce nu functioneaza ?
megeo
Utilizator înregistrat

Mesaj de megeo »

cred ca vroia sa zica ca nu mai e eficient.

reactia hostului meu la acesti spammeri - botii
Buna ziua,

toti posesorii/administratorii de forumuri, bloguri, guestbook-uri si/sau alt gen de sisteme cu inregistrare de useri care au posibilitatea de postare de continut online sunt rugati sa ia masuri de prevenire a inregistrarii automate a (ro)botilor si a spammerilor.

Va rugam implementati in formularul de inregistrare a membrilor imagini de verificare (cod Captcha) si mesaj de verificare (email cu link de activare).

Toate conturile de gazduire care au astfel de sisteme de inregistrare nesecurizate, fara validare de email si cu activare automata a inregistrarii vor fi suspendate fara avertisment prealabil.

Am luat aceasta masura deoarece exista multe persoane care neglijeaza aceste aspecte astfel incat forumurile si siteurile acestora au devenit focare de materiale ilegale, existand riscul ca serverele sa ajunga in blacklisturi sau in alt fel de liste negre.

In acest sens a fost modificat contractul de gazduire web (il puteti consulta online la adresa: http://megahost.ro/termeni.php ) astfel: a fost adaugat urmatorul paragraf in capitolul 5. Drepturile si obligatiile partilor:

"Toate forumurile, blogurile, guestbook-urile si/sau alte sisteme cu inregistrare de utilizatori care au posibilitatea de postare de continut online trebuie sa aiba pe pagina de inregistrare a utilizatorului sisteme de prevenire a inregistrarii robotilor si a spammerilor (cod Captcha - imagine de verificare). De asemenea, aceste sisteme trebuie sa valideze existenta adresei de email a utilizatorului prin link de activare trimis prin email catre adresa introdusa in formularul de inregistrare, sistemele care activeaza automat utilizatorul fara nici un fel de verificare vor fi suspendate fara avertisment prealabil. Proprietarii unor astfel de sisteme au obligatia de a supraveghea continutul postat de utilizatori astfel incat acest continut sa nu contravina vreunei legi sau prevederilor prezentului contract."

Speram ca persoanele vizate de acest mesaj vor lua masurile necesare dand astfel dovada de respect fata de ceilalti "colegi de server" care pot suporta efectele neglijentei fara a avea vreo vina.

Va multumim intelegere.
http://www.megahost.ro
geo
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”