[lx.ro]Instalare forum

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
icstrim
Nou venit

[lx.ro]Instalare forum

Mesaj de icstrim »

Contul meu este pe : www.lx.ro
baza de date oferita de ei : nume_lx_ro

eroare cand instalez PhpBB este :

An error occurred trying to update the database

Could not insert board_startdate :: INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('board_startdate', 1088244229) :: 871 :: /home/vhosts/icstrim.lx.ro/forum/install/install.php

Could not insert default_lang :: INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('default_lang', 'english') :: 878 :: /home/vhosts/icstrim.lx.ro/forum/install/install.php

Could not insert default_lang :: UPDATE phpbb_config SET config_value = 'lhutanu@stud.usv.ro' WHERE config_name = 'board_email' :: 895 :: /home/vhosts/icstrim.lx.ro/forum/install/install.php

Could not insert default_lang :: UPDATE phpbb_config SET config_value = '/forum/' WHERE config_name = 'script_path' :: 895 :: /home/vhosts/icstrim.lx.ro/forum/install/install.php

Could not insert default_lang :: UPDATE phpbb_config SET config_value = '80' WHERE config_name = 'server_port' :: 895 :: /home/vhosts/icstrim.lx.ro/forum/install/install.php

Could not insert default_lang :: UPDATE phpbb_config SET config_value = 'icstrim.lx.ro' WHERE config_name = 'server_name' :: 895 :: /home/vhosts/icstrim.lx.ro/forum/install/install.php

Could not update admin info :: UPDATE phpbb_users SET username = 'admin', user_password='d4844bfa3f76981c397f7a957d55e2c7', user_lang = 'english', user_email='lhutanu@stud.usv.ro' WHERE username = 'Admin' :: 906 :: /home/vhosts/icstrim.lx.ro/forum/install/install.php

Could not update user_regdate :: UPDATE phpbb_users SET user_regdate = 1088244229 :: 913 :: /home/vhosts/icstrim.lx.ro/forum/install/install.php

Ce trebuie sa fac ?
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

ai urmat pasii din articolul Instalarea forumului phpBB - instalare noua ?
icstrim
Nou venit

Mesaj de icstrim »

am respectat pasii din Intructiuni !

problema cred ca e cu baza de date ! Lx.ro pune la dispozitie o baza de date mySQL cu numele : nume_lx_ro
cred ca e o problema cu aceasta !
MJR
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de MJR »

icstrim scrie:problema cred ca e cu baza de date ! Lx.ro pune la dispozitie o baza de date mySQL cu numele : nume_lx_ro
cred ca e o problema cu aceasta !
daca problema este de la baza lor de date, incearca sa ii contactezi pe ei. au suport tehnic pe forumul lor.
teror
Utilizator înregistrat

Mesaj de teror »

eu am vrb cu ei si dupa ce am rezolvat o gramada de probleme technice s-au hotarat sa nu permita instalarea forumului phpBB pe serverele lor, din motive de securitate!

si nu aveau nici mail :(

asa k noah... lx.ro nu accepta forumuri phpBB
bogdan

Mesaj de bogdan »

teror scrie:eu am vrb cu ei si dupa ce am rezolvat o gramada de probleme technice s-au hotarat sa nu permita instalarea forumului phpBB pe serverele lor, din motive de securitate!

si nu aveau nici mail :(

asa k noah... lx.ro nu accepta forumuri phpBB
dar alte forumuri php accepta ?
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

teror scrie:asa k noah... lx.ro nu accepta forumuri phpBB
eu am instalat phpbb pe lx.ro si merge perfect. au functia mail() dezactivata, si poate ca si altele, insa asta e mai peste tot unde e gratuit :)
bogdan scrie:dar alte forumuri php accepta ?
cred ca accepta si altele. ei de ex au Ultimate Bulletin Board
fbuga
Nou venit

Mesaj de fbuga »

Am incercat si eu o instalare pe lx.ro.... instalarea merge OK, se creeaza tabelele necesare, dar la apelarea forumuli imi apare urmatoarea eroare:

message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?
bogdan

Mesaj de bogdan »

fbuga scrie:Am incercat si eu o instalare pe lx.ro.... instalarea merge OK, se creeaza tabelele necesare, dar la apelarea forumuli imi apare urmatoarea eroare:

message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?
sterge cache-ul browser-ului si sterge directoarele /install/ si /contrib/ !
fbuga
Nou venit

Mesaj de fbuga »

dupa stergere (ca uitasem de ele:) /install si /contrib
primesc asa:
Warning: message_die(): Unable to access ./language/lang_english/lang_main.php in /home/vhosts/buga.lx.ro/forum/includes/functions.php on line 655

Warning: message_die(./language/lang_english/lang_main.php): failed to open stream: Permission denied in /home/vhosts/buga.lx.ro/forum/includes/functions.php on line 655

Warning: message_die(): Failed opening './language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/vhosts/buga.lx.ro/forum/includes/functions.php on line 655
phpBB : Eroare primejdioasã

Could not open subSilver template config file

DEBUG MODE

Line : 326
File : /home/vhosts/buga.lx.ro/forum/includes/functions.php
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”