Autentificarea in Firefox

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Dadu
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Autentificarea in Firefox

Mesaj de Dadu »

Cred ca mai mult problema tine de Firefox decat de functionarea forumului, de la o vreme nu mai pot sa ma loghez pe forum din Firefox numai din Internet Explorer, apare clepsidra de asteptare si tine...o vesnicie. Interesant este ca pe alte formulare de logare merge...de pilda pe Yahoo! Da si aici e o problema, ma pot loga dar nu trimite mailurile.Zice ca "Sending taking a little longer than usual..." si nu-l trimite. Am dezinstalat/instalat din nou Firefoxul, mai multe versiuni,Java, Adobe Flash Player-ul, ba chiar Firewall-ul pe care l-am avut, calculatorul e curat de virusi/spyware, si tot asa, nu pot sa ma loghez. Si aici pe forum am incercat logarea din Firefox si nu merge.
Oare care ar fi rezolvarea, m-am obisnuit sa accesez forumul din Firefox.
Multumesc.
Forumul meu cu... albinuţe.
http://www.proapicultura.ro/forum/
Dadu
Utilizator înregistrat

Mesaj de Dadu »

..n-am reuşit să rezolv problema decât dacă am reinstalat sistemul de operare...
Cam asta e.
Dadu
Utilizator înregistrat

Mesaj de Dadu »

Dadu scrie:..n-am reuşit să rezolv problema decât dacă am reinstalat sistemul de operare.
Cam asta e.
..si instalare curata de Firefox... eventual e bine de stiut de cei care au intalnit o problema asemanatoare de logare pe forum.
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

era mai bine de stiut ca la mozila poti apasa ctrl+shift+del, bifezi tot pe acolo si e ca nou.

dar e ok si daca reinstalezi xp-ul :lol:
geo
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”