BetaCode - Sursa ta de cunoştiinţe IT

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Anthr4x
Utilizator înregistrat

BetaCode - Sursa ta de cunoştiinţe IT

Mesaj de Anthr4x »

Salutare tuturor, aş vrea să vă prezint comunitatea mea, am făcut acest forum acum 3-4 zile şi am nevoie de moderatori experimentaţi care se ţin de treabă şi caut nişte useri activi.

Ce Găsiţi la noi ?
- Tutoriale PhotoShop
- Tutoriale Programare, Snippeturi, Coduri Sursă
- Discuţii despre Linux, Unix, Windows.Tips and Tricks, Tweakuri, etc.
- Discuţii generale, bârfă, amuzament.
- Reţelistică
- Securitate (Nu vă gândiţi la partea cu care se ocupă hackingul.)

În curând vom lansa un proiect interesant.Am dat comandă de 100 cduri ubuntu (Ştiu că sunt free), le voi pune abţipilde cu BetaCode apoi le voi răspândi prin oraş şi prin centre ce electronice, etc. De Ce ? Pentru a face un bine tuturor, poate unii nu au timp să comande de pe net, sau poate că unii nu ştiu cum să comande.Plus că ne va ajuta puţin cu popularitatea

Momentan, avem 211 posturi şi 32 Membri, sperăm la mai mult.
Aştept păreri, şi poate e cineva doritor de statut de Moderator :D.
Link : www.betacode.info
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Ca si design stai foarte bine.Imi place tema.Bannerul e dragut,icon de la msj noi,vechi sunt frumoase...
Categoriile sunt ok (unele descrieri chiar funny)...dar ideea e ca sunt nspemii de forumuri de genul acesta si aici ma refer ca idee,ca scop...
Oricum...multa bafta!
spiridusu e plecat in vacanta !
Anthr4x
Utilizator înregistrat

Mesaj de Anthr4x »

Salut, mulţumesc pentru păreri :D Apreciez foarte mult :).Păi da, sunt zeci de mii de forumuri de genul, dar noi suntem diferiti, punem suflet în muncă, nu doar aruncăm un banner făcut in 2 minute in photoshop, copiem tutoriale şi categorii de pe alte forumuri şi gata.
Da, ai dreptate, mulţi fac forumuri de genul, dar totuşi, puţini sunt care într-adevăr muncesc pentru asta.
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Anthr4x scrie:... dar noi suntem diferiti, punem suflet în muncă, ...
Daca as fi primit si 1 leu pentru fiecare moment in care am auzit sau citit o astfel de afirmatie, cred ca as fi fost in top 300.

Nu iti spun eu cat de bune sau de rele sunt toate lucrurile pe care le-ai ingramadit pe forum, dar pentru ca afirmatia ta sa fie cat de cat relevanta "Sursa ta de cunoştiinţe IT", ar fi trebuit sa il faci public poate peste 1 an, cand ai fi avut cateva lucruri de impartasit cu cei incepatori.

Chiar sunt curios, din toata aria dezbatuta la tine pe forum, care este cea in care te poti afirma, pe care o stapanesti tu cel mai bine (da-ti o nota de la 1 la 10)?
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Anthr4x
Utilizator înregistrat

Mesaj de Anthr4x »

Înţeleg criticismu şi sarcasmul, păi dacă ai fi citit tutorialele, etc. ai fi văzut ca sunt multe pentru începători
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

Ca design arata destul de bine, scrisu ala nu se vede prea bine cu lumina aprinsa. Fii sigur ca nu mi-as face cont ca sa vad ce contine forum-ul si apropo la categoria "Link-uri Tari
Ce ? Ai găsit un link tare ? Ia dă-mi-l şi mie" ti'as sugera redtube :lol: .
Anthr4x
Utilizator înregistrat

Mesaj de Anthr4x »

Sal eXplosive ce mai faci cumetre ? :D ei bine ne cunoaştem cât de cât.Păi, nu e vorba că tre să îţi faci cont pentru a vedea ce e pe forum, e vorba că mulţi copiază tutoriale etc, şi noi muncim degeaba
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

Te cunosc? Iti trimit acu un PM.
Anthr4x
Utilizator înregistrat

Mesaj de Anthr4x »

Păi am avut treabă iţi dau mai târziu puţin add.
BetaCode a început să crească au venit membrii noi, avem multe tutoriale şi lucruri interesante.
Mulţi nu intră deoarece este mică comunitatea, dar dacă ar intra fiecare şi ar contribui măcar puţin ar creşte comunitatea, aşa ne dezvoltăm toţi
megeo
Utilizator înregistrat
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

Shadow of Wishes scrie:
Anthr4x scrie:... dar noi suntem diferiti, punem suflet în muncă, ...
Daca as fi primit si 1 leu pentru fiecare moment in care am auzit sau citit o astfel de afirmatie, cred ca as fi fost in top 300.

Nu iti spun eu cat de bune sau de rele sunt toate lucrurile pe care le-ai ingramadit pe forum, dar pentru ca afirmatia ta sa fie cat de cat relevanta "Sursa ta de cunoştiinţe IT", ar fi trebuit sa il faci public poate peste 1 an, cand ai fi avut cateva lucruri de impartasit cu cei incepatori.

Chiar sunt curios, din toata aria dezbatuta la tine pe forum, care este cea in care te poti afirma, pe care o stapanesti tu cel mai bine (da-ti o nota de la 1 la 10)?
ai dreptate SOW. toate articolele de pe forum sunt copiate din terte locuri, nu se pun nici macar credite pentru articole. iar Anthr4x e de acord cu asta din cate vad eu
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”