cum pot pune topicurile stickies sau announcement?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
cum pot pune topicurile stickies sau announcement?
Salutare. Am 2 probleme/nelamuriri:
- cum pot pune topicurile stickies sau announcement? Am facut setari la grupuri, la forum, nu gasesc nici unde.
- exista vreo modalitate sa restrictionez accesul la topicuri sau forumuri in functie de varsta? De exemplu, sa accese forumul doar cei peste 18 ani?
Va multumesc.
- cum pot pune topicurile stickies sau announcement? Am facut setari la grupuri, la forum, nu gasesc nici unde.
- exista vreo modalitate sa restrictionez accesul la topicuri sau forumuri in functie de varsta? De exemplu, sa accese forumul doar cei peste 18 ani?
Va multumesc.
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
La prima intrebare: presupunand ca esti administrator cu drepturi depline, cand creezi un nou subiect, ai in partea inferioara o sectiune "Post topic as:" avand posibilitatea de a alege 3 optiuni (cele pe care le cauti).
La a doua intrebare, exista posibilitatea, dar necesita prea multa bataie de cap, totusi din cate imi amintesc exista un MOD pentru aceasta optiune, dar nu stiu daca il voi mai regasi, dar daca da, iti voi spune care este.
La a doua intrebare, exista posibilitatea, dar necesita prea multa bataie de cap, totusi din cate imi amintesc exista un MOD pentru aceasta optiune, dar nu stiu daca il voi mai regasi, dar daca da, iti voi spune care este.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Mersi pentru raspuns. Stiu ca in mod normal acolo ar fi trebuit sa apara, dar la mine pe forum nu gasesc. Este phpbb 3.0.4 , curat, fara modificari facute. Uite un print : http://extaziuss.net/post_new_topic.JPG . Legat de a 2-a probleme, intreb doar de curiozitate, o solutia mai simplista ar fi sa blochez forumurile respective vizitatorilor fara cont.
- Shadow of Wishes
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
Re: 2 intrebari
ca tare greu este sa-ti schimbi varstaeXtaZiusS scrie: - exista vreo modalitate sa restrictionez accesul la topicuri sau forumuri in functie de varsta? De exemplu, sa accese forumul doar cei peste 18 ani?
Va multumesc.
geo
Scuze, my bad. http://extaziuss.net/post_new_topic2.JPG . Oricum, ideea este ca nu apare acel mic meniu pt. stickies. Permisiunile au fost facute corect, nu inteleg ce este gresit.
LE: Am verificat in ACP, administratorii au accesul respectiv :
- Can post announcements
- Can post stickies .
Nici unul din cele 2 nu merg puse in aplicare.
Am incercat si sa fac un user nou si sa ii modific permisiunile, nici el nu poate folosili acele functii. Care ar fi cauza?
LE: Am verificat in ACP, administratorii au accesul respectiv :
- Can post announcements
- Can post stickies .
Nici unul din cele 2 nu merg puse in aplicare.
Am incercat si sa fac un user nou si sa ii modific permisiunile, nici el nu poate folosili acele functii. Care ar fi cauza?
- Shadow of Wishes
Tot din permisiunile utilizatorului a carui drepturi le vrei schimbate trebuie sa fie setate si permisiunile din forum-ul (parinte/categorie) dupa care va merge. Creaza un nou utilizator si nu copia permisiunile de la un altul, in schimb seteaza tu pentru fiecare sectiune in parte.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.