Nu apare codul de confirmare !

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Darklord
Utilizator înregistrat

Nu apare codul de confirmare !

Mesaj de Darklord »

am primit pe forum nenumarate reclamatii , ca userii nu se pot inregistra pentru ca acel cod de confirmare (imaginea) nu apare !!

am facut un print screen http://rapidshare.com/files/210760041/untitled.bmp.html

asta-i forumul http://hard-gaming.tk
Ultima oară modificat 18-Mar-2009, 19:28:53 de către Darklord, modificat 1 dată în total.
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Schimba titlul Subiectului conform regulamentului.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Darklord
Utilizator înregistrat

Mesaj de Darklord »

Asa-i mai bine ?
Shadow of Wishes

Darklord scrie:Asa-i mai bine ?
Da! Iti afiseaza vre-o eroare cand nu iti afiseaza codul de confirmare?
NOTA: Pentru o buna utilizare a "codului de confirmare" (Captcha) trebuie sa ai GD2 (posibil sa functioneze si GD) compilat in PHP, daca acesta nu exista si scriptul iti solicita acest cod, atunci ivi va afisa o eroare.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
Darklord
Utilizator înregistrat

Mesaj de Darklord »

Pai nu apare sa pun acel cod , si daca dau submit imi apare ca acel cod este incorect !
Nu apare nici o eroare , uitete pe screen !
Incearca sa te inregistrezi aici http://hard-gaming.tk
Shadow of Wishes

Sa iti explic 2 lucruri:
1: link-ul asta http://thetrust.07x.net/ucp.php?mode=co ... 8bc&type=1 nu are ce cauta la tine in script .
2. Daca nu gresesc, imaginea ta nu este afisata din cauza redirectionarii de catre "tk", incearca sa accesezi link-ul original nu cel redirectionat.

Venind cu o completare, arata-mi ce iti afiseaza in PHP information la sectiunea "gd".
Ultima oară modificat 18-Mar-2009, 20:45:20 de către Shadow of Wishes, modificat 1 dată în total.
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5

Mesaj de megeo »

Shadow of Wishes scrie: 2. Daca nu gresesc, imaginea ta nu este afisata din cauza redirectionarii de catre "tk", incearca sa accesezi link-ul original nu cel redirectionat.
corect. astia cu tk iti afiseaza site-ul intr-un frame parca, nu stiu cum ai scapat tu de reclamele lor.
geo
Darklord
Utilizator înregistrat

Mesaj de Darklord »

megeo scrie:
Shadow of Wishes scrie: 2. Daca nu gresesc, imaginea ta nu este afisata din cauza redirectionarii de catre "tk", incearca sa accesezi link-ul original nu cel redirectionat.
corect. astia cu tk iti afiseaza site-ul intr-un frame parca, nu stiu cum ai scapat tu de reclamele lor.
Nu merge nici pe ala original , p-asta cu tk nici atata !
Shadow of Wishes

Shadow of Wishes scrie:Venind cu o completare, arata-mi ce iti afiseaza in PHP information la sectiunea "gd".
Deci?
Darklord
Utilizator înregistrat

Mesaj de Darklord »

Shadow of Wishes scrie:
Shadow of Wishes scrie:Venind cu o completare, arata-mi ce iti afiseaza in PHP information la sectiunea "gd".
Deci?
da-mi adresa ta de mess , iti faci cont pe forum si iti dau full sa te uiti tu in cpanel ! dupa poti sa-mi dai ignore !
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”