web design - scuzati daca e off-topic
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Kebur
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
web design - scuzati daca e off-topic
Am o intrebare care poate ca nu se incadreaza in normele forumului, si imi pare rau ca tb sa incarc regulile, dar comunitatea phpbb.ro e cea mai tare din romania si nici nu ma gandesc sa intreb pe altcineva!
Intrebare: stiti vreun program de web design usor de folosit (sunt un incepator), ceva de genu web design 3, dar cu mai multe facilitati...
mentionez ca am incercat dreamweaver dar mi se pare cam complicat....[/b]
Intrebare: stiti vreun program de web design usor de folosit (sunt un incepator), ceva de genu web design 3, dar cu mai multe facilitati...
mentionez ca am incercat dreamweaver dar mi se pare cam complicat....[/b]
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: web design - scuzati daca e off-topic
este cel mai bun, ramai la el si in timp nu o sa ti se para complicatKebur scrie:mentionez ca am incercat dreamweaver dar mi se pare cam complicat...

Re: web design - scuzati daca e off-topic
Ai putea sa incerci la comunitatea VisualArt. Acolo sunt oameni la fel de treaba k si aici.. si iti pot raspunde la mult mai multe raspunsuri. Unii de aici sunt si acolo (eu ma numar printre ei).Kebur scrie:Am o intrebare care poate ca nu se incadreaza in normele forumului, si imi pare rau ca tb sa incarc regulile, dar comunitatea phpbb.ro e cea mai tare din romania si nici nu ma gandesc sa intreb pe altcineva![/b]
Oricum k sa raspund la topic, eu zic sa inveti niste cod HTML.. si o sa te ajute mult.