Probleme la Login si Logout
- RooT
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Probleme la Login si Logout
Mi-am instalat phpBB forum pe un server acasa, mergea perfect, dar dupa 2 ore face probleme la login si logut! la orice user! Ce poate sa aibia?
- RooT
- Utilizator înregistrat
Adresa este:
http://iasi.ro.eu.specialnet.org/forum, el a fost instalat prima data in http://iasi.ro.eu.specialnet.org/phpBB2 dar am copiat tot in dir. /forum fara sa stetg dir. /phpBB2, am skimbat si calea dar tot imi face probleme. Culema cand dau Back sunt Logat / Delogat!
- BuGsY
- Fost coleg
1) Momentan nu te putem ajuta pentru că nu ne-ai spus ce probleme îţi face.
2) Caută după Login si Logout (foarte posibil să găseşti răspuns la problema ta)
2) Caută după Login si Logout (foarte posibil să găseşti răspuns la problema ta)
- RooT
- Utilizator înregistrat
ok...
Dupa ce imi scriu Userul si parola si dau Login imi apare The page cannot be displayed
The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.
--------------------------------------------------------------------------------
dar daca dau back merge!
La fel si cu Logout!
The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.
--------------------------------------------------------------------------------
dar daca dau back merge!
La fel si cu Logout!
- RooT
- Utilizator înregistrat
Acum merge!
Am reinstalat tot si merge perfect! L-am pus in directorul /forum si totul e ok! e super forumul! Dar, nu stiu sa fac sa mearga Avatarurile!
Nu am nicaieri UpLoad!
Nu am nicaieri UpLoad!