cum pot schimba limba?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
cum pot schimba limba?
Forumul este pe engleza....cum il pot schimba in limba romana ?
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: cum pot schimba limba?
1.Descarci de AICI pachetul pentru limba romana, il dezarhivezi pe
calculatorul tau si apoi incarci pe server folderul ro in /folderul_unde_ruleaza_phpbb/langauages/ro.
2. Mergi apoi in Panoul Administratorului - Sistem - Activitati Generale - Pachete de limba , unde ar trebui sa iti apara pachetul Romanian - Romana si il instalezi.
3.Mergi apoi in Panoul Administratorului - Configurare forum - Setari forum - Limba standard si alegi Romana.
Pentru ca forumul de suport in limba romana, am folosit setarile in limba romana, tu ar trebui sa adaptezi ce am scris eu mai sus la limba engleza pe care o ai instalata implicit. Astfel in loc de Panoul Administratorului intelege Administrative Control Panel, etc.
calculatorul tau si apoi incarci pe server folderul ro in /folderul_unde_ruleaza_phpbb/langauages/ro.
2. Mergi apoi in Panoul Administratorului - Sistem - Activitati Generale - Pachete de limba , unde ar trebui sa iti apara pachetul Romanian - Romana si il instalezi.
3.Mergi apoi in Panoul Administratorului - Configurare forum - Setari forum - Limba standard si alegi Romana.
Pentru ca forumul de suport in limba romana, am folosit setarile in limba romana, tu ar trebui sa adaptezi ce am scris eu mai sus la limba engleza pe care o ai instalata implicit. Astfel in loc de Panoul Administratorului intelege Administrative Control Panel, etc.
Limba Romana
Cum pot pune pe phpbb 3.0.4 din limba engleza sa pun forumul in limba romina am incercat de multe ori dar intotdeauna imi dadea eroare si nu mergea bine forumul am cautat pe mai multe situri patch si am gasit dar nu mergeau...daca sar putea sa imi dati si mie patchu de limba romina plzz

- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: cum pot schimba limba?
Am unit mesajul tau cu acesta. Sper ca iti dai seama de ce.