custom status mai custom decat este :)
- Kebur
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
custom status mai custom decat este :)
Cum sa fac ca unii utilizatori sa isi poata denumii singuri status-ul?
De ex. in loc de moderator sa scrie Mentaly Ill (misto exemplu, nu?)
Exista vreun mod sau tb sa le creez eu in PA si sa le acord la fiecare in parte?
De ex. in loc de moderator sa scrie Mentaly Ill (misto exemplu, nu?)
Exista vreun mod sau tb sa le creez eu in PA si sa le acord la fiecare in parte?
In primul rand k nu ii zice status .. ii zice rank sau title...
Si in al doilea rand gasesti aici modul tau.
Custom Title Hack
Si in al doilea rand gasesti aici modul tau.
Custom Title Hack
- Kebur
- Utilizator înregistrat
De unde pot configura modu asta?
L-am instalat cu easymod, totu bine, nici o eroare, totu ok, si cand am intrat in Profile sa imi pun Custom title, orice as fi pus spunea custom tiltle too long... Ce sa fac?
PS: M-am uitat in PA, si nu e nici un meniu special pt el, dar la configuratie generala apare asa o chestie:
L-am instalat cu easymod, totu bine, nici o eroare, totu ok, si cand am intrat in Profile sa imi pun Custom title, orice as fi pus spunea custom tiltle too long... Ce sa fac?
PS: M-am uitat in PA, si nu e nici un meniu special pt el, dar la configuratie generala apare asa o chestie:

- BuGsY
- Fost coleg
În fişierul templates/subSilver/admin/board_config_body.tpl există variabilele {L_CUSTOM_TITLE_SETTINGS}, {L_CUSTOM_TITLE_MODE}, {L_CUSTOM_TITLE_MODE_EXPLAIN} care au fost definite în admin/admin_board.php?
Dacă sunt şi acestea OK, atunci nu îţi mai rămâne decât să îl instalezi manual!
Dacă între timp nu a răspuns nimeni la ultimul tău mesaj dintr-un topic, nu crezi că este mai confortabil să îţi editezi acest ultim mesaj, decât să trimiţi un altul nou?
Dacă sunt şi acestea OK, atunci nu îţi mai rămâne decât să îl instalezi manual!

Dacă între timp nu a răspuns nimeni la ultimul tău mesaj dintr-un topic, nu crezi că este mai confortabil să îţi editezi acest ultim mesaj, decât să trimiţi un altul nou?
-
- Utilizator înregistrat
Am incercat sa ma inregistrez pe forumul tau si mi-a aparut eroarea:
Dupa parerea mea cred ca ar fi bine sa iti faci o noua instalare a forumului ca am observat ca nici nu prea aia utilizatori inregistrati si sa incerci sa intalezi MOD-urile manual.
Cod: Selectaţi tot
Could not insert data into users table
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'user_custom_title' in 'field list'
INSERT INTO phpbb_users (user_id, username, user_regdate, user_password, user_email, user_icq, user_website, user_occ, user_from, user_interests, user_custom_title, user_sig, user_sig_bbcode_uid, user_avatar, user_avatar_type, user_viewemail, user_aim, user_yim, user_msnm, user_attachsig, user_allowsmile, user_allowhtml, user_allowbbcode, user_allow_viewonline, user_notify, user_notify_pm, user_popup_pm, user_timezone, user_dateformat, user_lang, user_style, user_level, user_allow_pm, user_active, user_actkey) VALUES (6, 'TIR', 1089151635, '202cb962ac59075b964b07152d234b70', 'tir@vl.ro', '', '', '', '', '', '','', '', '', 0, 0, '', '', '', 1, 1, 0, 1, 1, 0, 1, 1, 3, 'D M d, Y H G:i a', 'romanian', 1, 0, 1, 0, 'e373bc13')
Line : 566
File : /home/univcraiova/forum/includes/usercp_register.php