Aş vrea să vă prezint şi eu site-ul RoTeam, administrat de mine împreună cu alţi doi prieteni! Este vorba de * ! O să încerc să vă spun în mare cam despre ce este site-ul nostru! Cuprinde informaţii diverse din mai multe domenii de activitate, nu am vrut să facem doar ceva despre IT! Suntem la început (abia de două zile s-a deschis) şi marea majoritate a categoriile sunt goale!
Totuşi sunt mulţumit că am reuşit să strângem 433 de posturi şi aproape 300 de topicuri în aceste 2 zile în care nu a postat numai un singur user, am fost şi suntem o echipă! Şi aşa vreau să şi fim, să ne ajutăm reciproc!
Acest site nu vreau să fie numai al meu sau al colegilor mei admini şi a unei întregi comunităţi!
Dacă doriţi puteţi să intraţi în această comunitate şi să vă exprimaţi şi dumneavoastră propria opinie! Dacă nu doriţi acest lucru puteţi să vă exprimaţi opinia/ sugestiile printr-un reply la acest subiect!
Vă mulţumesc pentru timpul acordat citirii acestui mesaj şi vă aşteptăm pe forum, să vă înregistraţi şi să fiţi parte a comunităţii!
PS: Am iniţiat, acum, la început foarte multe concursuri cu premii diverse! Puteţi să vă înscrieţi şi să participaţi! Nu veţi regreta!