Probleme de instalare la versiunea noua pe as.ro si 3x.ro
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Probleme de instalare la versiunea noua pe as.ro si 3x.ro
Am luat si yo versiunea aia noua ... si cand ajung la final cand ma intreaba de config. Orice as da... ori sa`l uploadez ori sa`l bag singur... adik sa`l downloadez nu merge. Dak ii dau sa il downloadez si sa`l uploadez singur... imi apare pagina alba... dak ii dau prin ftp direct... tot asha imi apare... oare de ce?
Re: Probleme de instalare la versiunea noua pe as.ro si 3x.r
Pai unde iti apare pagina alba... daca ai "urcat" unde trebuie config.php atunci cand intri pe http://www.calea_ta.com/forum ar trebui sa iti spuna sa stergi Install si Contrib, le stergi.. and voila.. ai forumul.sony scrie:Dak ii dau sa il downloadez si sa`l uploadez singur... imi apare pagina alba... dak ii dau prin ftp direct... tot asha imi apare... oare de ce?
Si iti mai zic si eu o data.. cauta discurtiile legate de instalarea pe aceste servere.
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
deci dooh...
deci... bag numele la baza de date useru de la baza de date pass`u de la baza de date... useru de logare la admin pe forum si pass`u... dai install... si imi zice ori sa uploadeze automat confip.php ori sa`l downloadez yo si sa`l bag singur. dak dau sa`l bage automat... imi da eroare ca nu a putut sa`l bage si imi zice sa`l downloadez singur... si chiar dak ii dau sa`l downloadez singur... imi apare o pagina alba... si nu face nik. si pass`u de la ftp si useru si tot le`am bagat bine... si scuze ca am postat o deasta noua... sper sa nu se supare nimeni..
Dupa ce ai downloadat Config.php... il urci tu manual pe FTP... stergi INSTALL si CONTRIB.... si te duci la www.situltau.as.ro (lx.ro).. si asta e tot.. forumul e instalat...